White Shadow by Vox England ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: White Shadow by Vox England ?
Malo ga precera ali stvarno... nesto ovde ne mirise 

Vidim ja ovo ide u histeriju i preprodavce 

Nije precerao. (Jedino sto Viden verovatno nije blues_boy(oi_ilija)
)
@Varenika, svaka cast.
@majtimika, gde bre preprodavca neko moze da zajebe, pa to se ne desava...
Jbt, sta sve ljudima nece pasti na pamet...
@Kris, i ja sam na trenutak poverovao da je ovo prica o pokusaju da se utvrdi poreklo gitare, naivcina ostaje naivcina...

@Varenika, svaka cast.

@majtimika, gde bre preprodavca neko moze da zajebe, pa to se ne desava...

Jbt, sta sve ljudima nece pasti na pamet...
@Kris, i ja sam na trenutak poverovao da je ovo prica o pokusaju da se utvrdi poreklo gitare, naivcina ostaje naivcina...

Na taj detalj sam i misliosinisake wrote:Nije precerao. (Jedino sto Viden verovatno nije blues_boy(oi_ilija))

Pazi, ne ložim se ja da sam neka lukava lijasinisake wrote:Kris, i ja sam na trenutak poverovao da je ovo prica o pokusaju da se utvrdi poreklo gitare, naivcina ostaje naivcina...![]()

hvala ljudi, drago mi je da smo namirisali potencijalnog prevaranta, a
evo malo sam prelistavao forum, moze bit i ova "rijetka na nasim prostorima gitarica" jedno od laznih hvaljenja faslifikata, u cilju tada buduce prodaje(mozda je vec prodano):
viewtopic.php?f=20&t=11009&hilit=bluesboy
Kao sto je neki od likova na toj temi rekao lici na ibanez, pogotovo vrat, tijelo je moglo biti kasnije nakaceno ili preradjeno neko jeftino ili sta god. Primjeticete, slucajno ili ne, da je ovog puta obojano u neprovidnu bijelu boju, za razliku od onog cuvenog viden telekastera za koji su svi rekli na osnovu drveta da je laznjak, i da su stavljene bolje civije-da bi se izbjegla jedna od najprimjetnijih osobina jeftine gitare-rastimavanje.
A malo sam gledao i slike tih Starfield USA gitara na netu i primjetio, ne znam da li je to striktno pravilo, da nemaju onu plocicu iza vrata i da srafovi ne idu u pravougaonik, kao sto je na ovoj,no ne bih ja o tome, neka
se neko iskusniji bavi time ako zeli...Ajte sad strucnjaci, upalite detektore

evo malo sam prelistavao forum, moze bit i ova "rijetka na nasim prostorima gitarica" jedno od laznih hvaljenja faslifikata, u cilju tada buduce prodaje(mozda je vec prodano):
viewtopic.php?f=20&t=11009&hilit=bluesboy
Kao sto je neki od likova na toj temi rekao lici na ibanez, pogotovo vrat, tijelo je moglo biti kasnije nakaceno ili preradjeno neko jeftino ili sta god. Primjeticete, slucajno ili ne, da je ovog puta obojano u neprovidnu bijelu boju, za razliku od onog cuvenog viden telekastera za koji su svi rekli na osnovu drveta da je laznjak, i da su stavljene bolje civije-da bi se izbjegla jedna od najprimjetnijih osobina jeftine gitare-rastimavanje.
A malo sam gledao i slike tih Starfield USA gitara na netu i primjetio, ne znam da li je to striktno pravilo, da nemaju onu plocicu iza vrata i da srafovi ne idu u pravougaonik, kao sto je na ovoj,no ne bih ja o tome, neka
se neko iskusniji bavi time ako zeli...Ajte sad strucnjaci, upalite detektore

Možda ta gitara iz teme koju pominješ i nije toliko sumnjiva, jer prema onome što je dostupno na netu, te gitare jesu imale gomilu varijacija, i imale su malo skuplju američku verziju, i zbog nešto slabijeg hardvera jeftiniju japansku verziju. Mutno je što se taj komad pominje kao američki, a po svemu sudeći ipak je japanski, i dobro si primetio - gde postoji fotografija poleđine gitare - ne vidi se pravougaona metalna pločica, nego samo šrafovi, i nisu raspoređeni da formiraju pravougaonik, nego pravougli trapez. Konačno, može biti da je svrha cele teme bila naduvavanje cene, jer su to kod nas nepoznate gitare, a na Ebayu se prodaju za 300 - 400$. No sve je to u domenu nagađanja. Ali izaziva sumnju.
Bilo bi lepo da se sada oglasi i Blues Boy.
-
Kristijan wrote:

konacno nesto malo zanimljivije...
Zasto se sad BluesBoy ne oglasava kad je bio na forumu?
-
Ceka novi serijal farme da pocne, nema vremena.
O kako ste ljudi moji...
Da se ne pravdam presvisa, ja sam gitaru kupio od Spakija iz novog sada kao vox gitaru, vrat je bio radjen i pukao je posle mesecak dana, na drugom mestu!!!! gitara je pala sa stalka, i dalje sam mislio da je vox u pitanju, zalepim ja tj majstor vrat i nema frke nastavim da sviram jer gitara ubijala i posle 20 dana mi ispadne gitara i pukne vrat na 3 mestu i ja sam je prodao za 6000din!!!! sve ovo pisem u kratkim crtama jer nemam vremena mnogo da opisujem to jne ipak veoma bolna tema zamene posle toga sam saznao da je to melodija, tj kad sam gitaru nosio kod majstora koji je lepio vrat.... koga interesuje nesto nek pita....
da za vareniku, hvala sto brines tog starfilda posto sam dobro izlekramirao na forumu sam prodao i zaradio 400-500e ne secam se

da za vareniku, hvala sto brines tog starfilda posto sam dobro izlekramirao na forumu sam prodao i zaradio 400-500e ne secam se
neso, kako si tinenadnenad wrote:Ceka novi serijal farme da pocne, nema vremena.

- Haralampije
Tri puta lomljen i lepljen vrat?I to dvaput u periodu od manje od dva meseca.Svaka cast.
To moze samo jedan covek,ali on ih lomi.

To moze samo jedan covek,ali on ih lomi.

nije smesno!!!!! ta melodija je tako dobro odradjena bila i nikad je necu prezaliti ali sam ispizdeo zadnji put kad je slomljen i prodao je za 6000din... ali planiram da kupim istu takvu melodiju ako nadjem i da napravim novog voxa