Gibson SG standard VS Gibson LP studio
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gibson SG standard VS Gibson LP studio
SG.
Jer les pol studio ima dobar ton ali sto se izrade i svirljivosti tice (po komadima koje sam ja probao) Sg standard je mnogo bolji a tu postaje jasno da se LP studio i standard/traditional ne razlikuju samo u oivicenju i sedefnim markerima.
Probaj Sg special u odnosu na Sg standard i verovatno ces da osetis razliku.
Ako volis, sad, dzez i neki dublji, finiji klin zvuk. onda je to lepse kad na les polu zavrnes malo potenciometar na gornjem magnetu pa krenes da sviras onako meraklijski, nekako je puniji zvuk ali... sto se tona tice to je sve subjektivno.
Jer les pol studio ima dobar ton ali sto se izrade i svirljivosti tice (po komadima koje sam ja probao) Sg standard je mnogo bolji a tu postaje jasno da se LP studio i standard/traditional ne razlikuju samo u oivicenju i sedefnim markerima.
Probaj Sg special u odnosu na Sg standard i verovatno ces da osetis razliku.
Ako volis, sad, dzez i neki dublji, finiji klin zvuk. onda je to lepse kad na les polu zavrnes malo potenciometar na gornjem magnetu pa krenes da sviras onako meraklijski, nekako je puniji zvuk ali... sto se tona tice to je sve subjektivno.
- johnny_b_good
Ma les paul standard i kraj price.
johnny_b_good wrote:Ma les paul standard i kraj price.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
SG je lepsha gitara 

Da...za te pare mogu da kupim i SG standard i LP studio...nema se para brate...johnny_b_good wrote:Ma les paul standard i kraj price.
- johnny_b_good
Sto kupujes kad nemas 

- Highway One
Mislim da je Sg ipak ispred Studia 

Highway One wrote:Mislim da je Sg ipak ispred Studia
Da levo od ulaznih vrata...
Aca wrote:Da...za te pare mogu da kupim i SG standard i LP studio...nema se para brate...johnny_b_good wrote:Ma les paul standard i kraj price.
A mozes i Tokaia za pare koje ces dati za Sg-a
- Guitar_thrill
- MF veteran
A ti si se nasvirao Tokai-a i SG-a u zivotu....ognjen93 wrote:Aca wrote:Da...za te pare mogu da kupim i SG standard i LP studio...nema se para brate...johnny_b_good wrote:Ma les paul standard i kraj price.
- mislim_stvarno
a gde to mozes da uzmes tokai? SG i LP se prodaju kod nas, a gde ces da nadjes tokai?ognjen93 wrote:Aca wrote:Da...za te pare mogu da kupim i SG standard i LP studio...nema se para brate...johnny_b_good wrote:Ma les paul standard i kraj price.
Kako gde? Pa kupis paypal-om preko ebay-a i cekas dostavu DHL-om u Srbiju

- mislim_stvarno
pa jes' prosto da prostije ne moz' biti...sl0e wrote:Kako gde? Pa kupis paypal-om preko ebay-a i cekas dostavu DHL-om u Srbiju![]()

Varovali ili ne od kad sam postavio ovu temu, jurim da kupim tog SG standarda, i nikako da ga kupim, nigde ga nema, a sto je najgore svi me bre lazu, mazu, kao da ce da stigne sledeceg meseca i cekam, cekam i sad mi na kraju kazu da ce da stigne tek posle nove godine... pa ne mogu vise da cekam, kad coevek nema pare ono ima, a kad nabavi pare ono nema pa nema...xDD
Ima neko neki predlog gde ja mogu da kupim tog SGa.???
Ima neko neki predlog gde ja mogu da kupim tog SGa.???
- Haralampije
Kad udjes u radnju ne pitaj da li ima to i to i hteo bih nego hocu da kupim to i to i ako nema kad stize i da li treba nekakva kapara da se da.Odmah je druga pesma.
Obicno 90% onih koji udju i raspituju se o nekoj djitri,ne kupuju nego samo aj da udje da vidi sta ima,ili kupuje ono sto nije gitara,ovi na to navikli pa samo odjebu kao bice tad i tad.
Obicno 90% onih koji udju i raspituju se o nekoj djitri,ne kupuju nego samo aj da udje da vidi sta ima,ili kupuje ono sto nije gitara,ovi na to navikli pa samo odjebu kao bice tad i tad.