ja sam je hteo vratiti nazad ali reko sta me briga,ne smeta mi ovakoSolomon wrote:bas je mocna ova poslednja masinica ovako naopako

hvala ljudi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ja sam je hteo vratiti nazad ali reko sta me briga,ne smeta mi ovakoSolomon wrote:bas je mocna ova poslednja masinica ovako naopako
dimmu wrote: i sto se mene tice ja sam miran sa gitarama i opremom...
Yock, gos'n Mudrov samo proverava tu teorijumajtimika wrote:poenta je bila da gosn mudrov hoce da od novih "nekvalitetnih" i "losih", "zvucno inferiornih" komponenti, napravi stare i "dobre" samo tako sto ce ih ostaviti upaljene par dana.![]()
![]()
Čestitam!dimmu wrote:danas udjoh u dzekson klan
pa da i to sto kazes,nikada se ne zna kada ce mi nesto zapasti za okoHotstepper wrote:dimmu wrote: i sto se mene tice ja sam miran sa gitarama i opremom...![]()
ovo nisi trebao da kazhesh...![]()
ja lichno nisam neki ljubitelj "brzih" gitara ali ako si ti srecan to je najbitnije... da te lepo sluzhi
Poenta je samo da Klepton iako slavan i bogat, i kao velika gitarska faca...i celog dana smo otvarali poklone. Moj omiljeni je bio beli meksicki stratokaster s tablom u boji zlata. Melija je zapazila da ga merkam u obliznjoj radnji sa gitarama.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest