Gitara za Metal, oko 300 e?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Gitara za Metal do za oko 300 e
Popust u mitrosu je prosao, ako je verovati prodavcima. Rekli su mi do prvog-drugog traje.
Re: Gitara za Metal, oko 300 e?
Aj malo da osvezim temu ima neko da mi preporuci neku gitaru u rangu sa Jackson Kelly KE3 pa da vidim sta dalje......
-
pogledaj dxmg, odlicna gitara
- mislim_stvarno
Ja bih pre isao ili na dkmg ili na dx10d+promena magneta. Razlog je sto su dx10d i dxmg prakticno iste gitare, sa razlikom sto su na dxmg stavljeni emg hz magneti koje vecina ljudi ne voli, i menja ih za aktivne, a skuplja je dosta.
- Wild Child
Bobi sa foruma prodaje ovo : http://www.kupujemprodajem.com/Jackson- ... -oglas.htm
samo ne znam,dal imas tolko kesha...
a i stvarno ne znam koju "gitaru za metal imas do 300 evra"
- Jamiroquai
kad gledas malo skuplje,gledaj mozes da uhvatis nekog dean-a,koji su isto dobri za secu. 

Nesto ne vidjam da ljudi sviraju Dean gitare, bar u mom kraju, a i na ovom forumu cini mi se niko nema Dean-a, ili ima a cuti... Sto li je to tako, mislim, nije da nema metalaca, a ovo su bas prave metal sekire?Jamiroquai wrote:kad gledas malo skuplje,gledaj mozes da uhvatis nekog dean-a,koji su isto dobri za secu.
- Jamiroquai
pa dobri deanovi su skupi u picku materinu a za to se nadje neki ibanez srednje klase sa nekim magnetom,a i mozda sto neki ljudi misle da su malo tezi. e da ,video sam odlicnu dean style washburn sa emg 81 i 85 ,groover civijeu artyst sistemu ,ali nije preterano skupa,oko 400,450

Jbg oglas nije vise aktivan tacnije obrisan je....nisam video ni sta se prodajeWild Child wrote:Bobi sa foruma prodaje ovo : http://www.kupujemprodajem.com/Jackson- ... -oglas.htm

Sta kazete o ovoj gitari:
http://www.kupujemprodajem.com/Jackson- ... ter_id=104
evo i sta mi je covek rekao:
Gitara je u pristojnom stanju, sto se tice estetike, zato je u vrhunskom stanju sto se tice zvuka, lakoce sviranja, spektra boja i mogucnosti...o tremolu da nepricamo, to je jedini trmolo koji sam eksploatisao do besvesti i nikad nije rastimovao zice!Napominjem da je prvi magnet do vrata DiMarzio,dvopolni, srednji magnet je Fender Ameriken, zadnji je ham Seymour Duncan, struja Jacksonova iz ovog modela, koja je neprevazidjena!Gitara bukvalno moze da odsvira sve, autenticno!Rasprodajem instrumente i zato ga dajem ispod svake cene...parira svakom Gibsonu, Fenderu i Ibanezu!

http://www.kupujemprodajem.com/Jackson- ... ter_id=104
evo i sta mi je covek rekao:
Gitara je u pristojnom stanju, sto se tice estetike, zato je u vrhunskom stanju sto se tice zvuka, lakoce sviranja, spektra boja i mogucnosti...o tremolu da nepricamo, to je jedini trmolo koji sam eksploatisao do besvesti i nikad nije rastimovao zice!Napominjem da je prvi magnet do vrata DiMarzio,dvopolni, srednji magnet je Fender Ameriken, zadnji je ham Seymour Duncan, struja Jacksonova iz ovog modela, koja je neprevazidjena!Gitara bukvalno moze da odsvira sve, autenticno!Rasprodajem instrumente i zato ga dajem ispod svake cene...parira svakom Gibsonu, Fenderu i Ibanezu!
Isti tip prodaje onaj ibanez les paul, za koji sam ja pitao na drugoj temi
mozemo na kraju krajeva zajedno da odemo... 
Ne mozes da hotlinkujes fotku iz maila

[/quote]
Kako to?, mislim da sam postavio sliku
Da rekao mi je da rasprodaje gitare a ovo mi se cini kao odlicna prilika...sad trazim neke komentare na netu i stvarno je svi hvale malo me brine ova promena magneta iako su svi jako kvalitetni..ne znam jos pretrazujem...ako prodam ja ovu moju mogli bi smo zajedno otici da pogledamo...

Kako to?, mislim da sam postavio sliku
Da rekao mi je da rasprodaje gitare a ovo mi se cini kao odlicna prilika...sad trazim neke komentare na netu i stvarno je svi hvale malo me brine ova promena magneta iako su svi jako kvalitetni..ne znam jos pretrazujem...ako prodam ja ovu moju mogli bi smo zajedno otici da pogledamo...
Vazi, ali tip mi je i sumljiv ovim hvaljenjem, treba da vidis sta je napisao za ovaj ibanez 
Ne mozes, zato sto su fotke u mailu zasticene, kao i tvoji mailovi
pa ako si ti logovan na svojoj masini na gmail, prikazace je, ali nikom drugom 

Ne mozes, zato sto su fotke u mailu zasticene, kao i tvoji mailovi