Nisi ti mene skontao prijateljuMUzzY wrote:Ja nisam hteo da davim vise sa Yamahom jer znam da se od "metal" gitare ocekuje da bude crna i shiljata...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nisi ti mene skontao prijateljuMUzzY wrote:Ja nisam hteo da davim vise sa Yamahom jer znam da se od "metal" gitare ocekuje da bude crna i shiljata...
Pa ono, ima i druga varijanta, gledati sebe u ogledalu sa crnom i šiljatom gitarom je dodatna motivacija, a sa Yamaha gitarom je kao držati komad nameštaja, osim ako naravno i ona nije crna, ja imam ovu 120"S"MUzzY wrote:Ne znam da li si primetio da zvuci skoro isto kao i kad svira na js-u sa 22 praga?Prsti bato...
Inace, ono sto je Dusan rekao je (po ko zna koji put) jako praktican savet. Ja nisam hteo da davim vise sa Yamahom jer znam da se od "metal" gitare ocekuje da bude crna i shiljata
...
Ma naravno, gitara treba da bude takva da ti daje volju za sviranjem i to je isto bitno. Ja nekako kako sam omatorio, sve više gledam - ton i praktičnost na prvom mestu - a na ostalo kontam, može se čovek navići. Ti si sam pomenuo da si ograničen kintom, a da bi imao gitaru koja tonski parira nabudženoj yamahi, treba ti minimum 400 eura, za neki polovan ibanez pa u njega da zbudžiš magnet - nije mala razlika u ceni - a moguće je da će i dalje yamaha da bolje radi od ibaneza - zbog konstrukcije. Ovako - sam si sebi dao odgovor - uzmi bilo koju jeftinu gitaru koja ti leži u rukama i spucaj unutra valjan pickup - za metal je EMG uvek ok izbor, a pomalo će sakriti činjenicu da je gitara lošija. Pa kad se naučiš, i prerasteš istu onda ćeš valjda i imati jasnije izgrađeno šta ti odgovara i šta ti treba! PozzAl ajde ja da mi ta pacifika lezi onda bi je sigurno kupio, verruj mi...ali nije tako. Ne mogu ja da kupim gitaru koja mi se ne svira, a koja se drugima svidja..
Margos wrote:![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests