Šta vas nervira u muzičkim pravcima?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Locked
XtrmntR

Post by XtrmntR » 15 Sep 2007, 01:38

Mene nishta ne nervira, ja sam mirne dushe. :) Mrtav 'ladan!

HariSHA013

Post by HariSHA013 » 15 Sep 2007, 16:31

^ To ti je brate najpametnije... :D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 17 Sep 2007, 13:57

e da, nervira me pljuvanje po drugim zanrovima od strane poklonika nekog muzickog pravca. kao klinac sam i ja to radio, a bogami, i sada mi se desi tipa jednom mesecno da se istresem, ali kontam da je to tasto, licemerno i nadobudno jer ko sam ja da dijelim pravdu i krivdu:)

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 18 Sep 2007, 09:19

Doolio wrote:e da, nervira me pljuvanje po drugim zanrovima od strane poklonika nekog muzickog pravca. kao klinac sam i ja to radio, a bogami, i sada mi se desi tipa jednom mesecno da se istresem, ali kontam da je to tasto, licemerno i nadobudno jer ko sam ja da dijelim pravdu i krivdu:)
woooord

Kude™

Post by Kude™ » 19 Nov 2007, 19:09

Ne nervira me, sto ne volim ne slusam i ne gledam, samo malo mi je ono djetinjasto kad vidim ljude od 30 i kusur godina da mlate glavom ili unose se u lice, al boze moj, svako zna svoje, necu mu ja "a" reci...najvise gotivim djoleta, jednom rukom mikrofon a druga u dzepu, i pripovjeda....

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 19 Nov 2007, 20:10

Nervira me Grand... Ali, ne pokusavam da budem h8er...
Jednostavno, pre neki dan sam video kako se neki debili jel'te debilisu, a iza njih dvojica stoje, u rukama drze dva fender stratocastera (original), od kabla ni traga, a ruka na vratu im kao na sekiri (zatvorena cela saka), i samo desnom rade ritmicno gore-dole, bez znakova trzalice... Sad but true...

m@T@

Post by m@T@ » 19 Nov 2007, 22:16

aha to i mene nervira ...

van gogh

Post by van gogh » 19 Nov 2007, 22:24

Nervira me seljacki mentalitet "ja sam iz nekog sela ali znas, to nije selo nego, ovaj..., znas to je grad..." Baca mi se pegla na to puna mi je skola takvih...
:wallbash_2: :nono1:

Nerviraju me ne ozbiljni ljudi...

Toliko za sada 8)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 19 Nov 2007, 23:37

a u kom muzickom pravcu tacno te nerviraju te stvari sto si naveo?:)

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 19 Nov 2007, 23:44

Mene nervira kada neko rec "neozbiljno" napise odvojeno! :rlol:

Mala sala, nema ljutnje :wink:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 20 Nov 2007, 03:31

Kude™ wrote:najvise gotivim djoleta, jednom rukom mikrofon a druga u dzepu, i pripovjeda....
najvise me nervira djole. :D
nista licno drugar tebi, vec djoletu.
hehe

sinnerboy

Post by sinnerboy » 13 Dec 2007, 09:22

...ah dovraga kako nisam prije vidio ovo...my personal list of stvari koje me nerviraju :

01. uskogrudnost u pogledu glazbe (ono u stilu "ja slušam black i sve ostalo je za *****") što obično prelazi i u ostale sfere života

02. klinci od 14/15 koji se lože na narodnjake - svakom svoje i bez uvrede ali meni je smiješno vidjeti hrpu pijanih klinaca koji se lože na kafanske pjesme ili turbofolk...pa jebote di vam je mladost? ložite se na punk/metal/tehno/hip hop/klasiku/(upiši pravac po želji) ali jebote cajke!?

03. uskogrudnost u životnim pogledima (veži na 01. - obično ide u kompletu)

04. prepotentnost - dobro i ja sam takav ali samo ponekad i to bacam na zajebanciju...

05. seljaci (ne mislim na stanovnike sela i prigradskih naselja nego na SELJAKE po mentalitetu - vezati na 01.02.03.)

06. all of the above

07. ..i sam sebi ponekad idem na živce što me i dalje smetaju neke stvari..ali jebiga

dimmu
MF veteran

Re: Sta vas nervira u muzickim pravcima?

Post by dimmu » 30 Dec 2007, 19:31

hmmm mene nervira tokio hotel,klinke koje to slushaju,kada mi "tr00 metalac" kazhe da sam pozer a on qpuje majice blind guardiana,slipknota i ac/dc-ja samo zato shto su mu kako bi on rekao penal al' neslusha te grupe,prosli put me neki bubnjar iznervirao bila neka pank svirka on nosio emo friz i may result majicu :shock: ,nerviraju me neizhivljena deca koji su od juche postali pankeri i bore se za "anarhiju",nervira me kada mi neko pochne soliti pamet o muzici koju ja volim u dugo slusham,kada se neko pravi pametan,a glup je kao *****,i kada neko slusha 2-3 pesme od neke grupe pa sutradan kazhe da zna sve albume i da ih slusha godinama,nervira me kada vidim mtv pankere sa spushtenim gitarama do kolena + se sagnu kada ih sviraju pa su do poda..i to bi uglavnom bilo to..

Void
kulen zmija

Post by Void » 31 Dec 2007, 07:09

dimmu wrote:hmmm mene nervira tokio hotel,klinke koje to slushaju,kada mi "tr00 metalac" kazhe da sam pozer a on qpuje majice blind guardiana,slipknota i ac/dc-ja samo zato shto su mu kako bi on rekao penal al' neslusha te grupe,prosli put me neki bubnjar iznervirao bila neka pank svirka on nosio emo friz i may result majicu :shock: ,nerviraju me neizhivljena deca koji su od juche postali pankeri i bore se za "anarhiju",nervira me kada mi neko pochne soliti pamet o muzici koju ja volim u dugo slusham,kada se neko pravi pametan,a glup je kao *****,i kada neko slusha 2-3 pesme od neke grupe pa sutradan kazhe da zna sve albume i da ih slusha godinama,nervira me kada vidim mtv pankere sa spushtenim gitarama do kolena + se sagnu kada ih sviraju pa su do poda..i to bi uglavnom bilo to..

To sve je i mene do skoro nerviralo strasno, a onda sam samo poceo da se smejem i setio se da sam i ja poceo sa metalom kada sam cuo System Of A Down ( stari, ne novi ).....kasnije su dosli Maideni i Metallica, a posle toga DEATH!! :bow: i sve ostalo je sada istorija.....napredovao sam....od zalizanog klinca iz petog razreda sa System majcom do kosijanera od 2m ( dobro ajde, 195cm ) sa majcom Cannibala...dobro i sad sam klinac, imam 15 god......prestao sam da se ogranicavam na jedan pravac, sad slusam sve sto mi se svidja, ali Death i Black najvise................Svi smo mi ( mozda ne svi, ali barem nekolicina ) slusali takve nekakve stvari pre nego sto smo presli na nesto tvrdje....niko nije u kolicima slusao Hammer Smashed Face, nego Branka Kockicu & Co. :D :D

Jednostavno moras da prihvatis da ima ljudi koji misle da Saban Saulic ima neprevazidjeno dubokoumne textove i da ih on sam pise....a svi mi normalni znamo da nije tako..........i postoje ljudi poput nas, koji su shvatili na vreme da postoji nesto drugo, nesto bolje od toga......mi se ne merimo ko je bolji po ispijenim flasama Vodke, vec po onom sto imamo u glavi....mi mozemo da prihvatimo da postoje drugaciji ljudi od nas, nismo kao fenseri koji mrze sve sto nema dopicnjak i cigaru u jedoj a flasu u drugoj ruci.....mi smo bolji od njih, i kada ih vidimo, samo se nasmejemo.......ako ih budemo mrzeli kao sto oni nas mrze, onda cemo biti isti kao oni, necemo biti nista bolji od njih....to bi onda bila ista mrznja, samo iz drugacije perspektive, gledana iz drugih ociju..........kad ti sledeci put fenseri budu nesto kenjali, ti samo okreni drugi obraz i u sebi se smej posto oni nikad nece cuti Vihor Paganske Osvete, a kamoli cuti za grupu The Stone.....

Moda je malo OFFTOPIC i jako se izvinjavam Adminima, ali sam morao.....

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 31 Dec 2007, 11:50

Ne diraj mi Branka Kockicu, Predraga Lakovica i Minju Subotu...

"U svetu postoji jedno carstvo
U njemu caruje DRUGARSTVO"

Meni nista ne smeta!!! to sto neko slusa i STA slusa bas me ne pogadja mnogo, ali majku mu Daj ne teraj me da razmisljam k'o ti, i da se ponasam k'o ti. Ja sam jedinka za sebe koja trazi sebi slicne. To je ono sto meni smeta, sto mi neko NAMECE ono sto moj mozak JEDNOSTAVNO ne prihvata!!!!

A odavno znam da "nedokazanome ne vredi da se dokazuje!!!!"

Locked