Dugo sam cekao da je kupim i evo pre par meseci dosla je u moje vlasnistvo:D
Moram prvo da kazem da mi ne lezi bas skroz kako sam mislio ali sluzi svrsi i to veoma dobro.
Specifikacije:
Gitara je Neckthru.
Telo: Jova (Alder)
Vrat: Javor (Maple)
Rosewood fretboard
24 jumbo praga
Emg 81 magneti i u bridge-u i u neck-u
Original Floyd Rose
Crni hardware
Gotoh civije
E sada malo o ponasanju gitare.
Prvo, vrat je meni malo "debeo". Esp ga naziva "ultra thin U shape neck", za razliku od Ibanezovog Wizard II za ovaj mi je
trebalo vremena da se naviknem ali sada sljaka ko lud

Kontam da je razliku u obliku, posto ima i "flat neck contur" vrat koji je koliko ja shvatam slicniji Ibanezovom.
Magneti su skroz okej, doduse vreovatno cu ubaciti jednu 85-icu ..... zvuce skroz heavy (sto cete i cuti na snimku), ova prica
oko toga da su aktivni magneti "sterilni" ***** li ga, nekad mi zazvuce malo vestacki....
Floyd drzi ko blesav, drndam je non stop i ne bezi is stima nikako, sada je na njoj komplet 009-046 i imao sam malo drndanja
da je namestim ali kad su legle sljakaju k`o zmaj

Gitara ima samo jedan potenciometar za jacinu zvuka i predkidac sa tri pozicije....
Vrat je vrlo pristupacan i moze sa lakocom da sve svira na 22-23-24. pragu ;D
Btw, ja sam je kupio polovnu i malo mi je bila labava rucica od Floyd-a i ne postoji nijedan nacin da se malo ucvrsti (bar ga
ja nisam nasao) na kraju sam morao da zalepim malo izolir trake na navoj kapice i sve je sada okej, na ibanezu ima lepo srafic
uzmes imbus i dotegnes....
Eto....
Esp-----Zoom G2.1U----Edirol UA4Fx
Pogledajte slidze i video (malo sam preterao u videu ali bar se cuje kako radi sa svakakvim "bojama"

Da ne zaboravim, cena je negde oko 1600E sa koferom ovde u Becu....
Ajd pozdrav !:D
P.S. Ono u pozadini je PedoBear !!!!
P.S.2. Slika ce biti jos, ove nisu nesto ali morao sam da postavim veceras.....