E ovako, manja mana ovog mog Frontmena je što nema nikakav efekt koji bi "zacinio" malo zvuk, tj. nema prvenstveno reverba, pa mi zvuk ne štima, nekako mi zvuci "sirovo" (nadam se da me razumete sta hocu da kazem) treba mi samo malo reverba da bude onakav kakav zelim, medjutim, to jeste mana, ali ne najveca (uzecu pedalu reverb-a i voila), ono sto mi najvise smeta je jacina, brate mili, preslab je za probe (Jbg, nemamo eksterno ozvucenje). U svakom slucaju, Hotstepper poslusaj pojacalo po youtube-u, ili još bolje uzivo, ako imas gde, pa uporedi sa nekim drugim, ja npr. nikad vise ne bih uzeo fender pojacalo made in china, (mada su danas vecina takva), jer to nije pravi zvuk fendera...
Pojačalo mi treba za probe (naravno i svirke), zbog toga sam i mislio rolanda, jer sam ga slusao kod jednog prijatelja i solidno mi je zvucao, a ima snage da izvuce probu. Pazi, u pravu si, potpuno si u pravu, ali ja jednostavno ne znam sta da uzmem od pojacala,znam sta hocu od pojačala, al ne znam koje bi bilo best buymislim_stvarno wrote: Samo da odlucis da li ti treba za svirke ili za vezbanje i da uzmes odgovarajucu snagu. Mali lampas moze lako da se nadje za pare koje bi dao za bilo koji od ta dva rolanda (cak i Epiphone velve senior koji i nije male snage), a ako bi preskocio tog lp, i svu kintu ulozio u pojacalo, uf...![]()
Mislim da je lakse izvuci dobar ton iz jcm800+squier nego mg15+gibson lp custom...
Bottom line: mislim da bi ti uzimanje rolanda pored frontmana i tih pedala bilo cisto bacanje para.

Ma i to što kazesnenadnenad wrote:Kupi LPa...posle ces lako skupiti za pojacalo

Ma jok, i tranzistorac ce mi biti dovoljan, sad za sad bih uzeo tranzistorca, pa mozda nekad u buducnosti kad se skupi love za ozvucenje i nekog manjeg lampašaBaba Slim wrote: Ali, u slučaju da hoćeš lampaša, kao što reče mislim_stvarno, Epiphone Valve Sr. je za svaku preporuku. 20W je sasvim dovoljno.

Sve bi to bilo OK, da strat ima 22 pragaHaralampije wrote:
Evo ti jos jedna opcija (u slucaju da imas svirke)-uzmi si jos jednog strata za backup,i tutni u njega i u postojeci,neki dobar paket magneta(smaraca dankana ili fender 57/62,ili sta vec preferiras,posto vidim da je classic 50s taNbura),a ostatak na pedale koje te zanimaju,ako ostane kinte
a za gajbu ti jace pojacalo ne treba.