Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
kad pre jebote?Funkomat wrote:I ja sam se obnovio:
Fender je fender. Previse sam ja navikao na njega da bih presao na neku drugu firmu.sinisake wrote:He, he, sve, sve, ali Fender!
Pa dobro, 15 w je i vise nego sto ti treba, sto smo nedvosmisleno utvrdili u onoj temi. Cestitamo.
Hehe... ne da sam primetio.xspaceman wrote:čestitke!jel zveckadu lampe???
500e nov. Bio na snizenju i poslednji ostao u Srbiji (mada nisam Nis proveravao) pa sam pozajmio pare i uzeo ga.Rocket Roll wrote:Čestitke! Ako nije tajna, za koje pare & gde si ga uzeo?
Probao sam pojacalo u radnji jedno 45 min i to je bukvalno jedino kad sam ga svirao jer sam odmah satradan dosao na more ali mi se u tih 45 min jako svideo. Probao sam pre njega classic 30ku, blues deluxe-a, Hot Rod deluxe-a i jos par pojacala (hteo sam da probam valve seniora ali ga nisam nasao u NSu.. ) i ovaj mi definitivno najvise odgovara. + je najjeftiniji od svih pojacala koje sam probao.Guitar_thrill wrote:Cestitam Funkomat, daj neke utiske!![]()
Ni ja nisam planirao ali eto...muki17 wrote:
kad pre jebote?![]()
nisu zvali policiju zar ne?Probao sam pojacalo u radnji jedno 45 min
Nisu, bili cak veoma ljubzni. I ja se iznenadio.muki17 wrote:cestitam!
nisu zvali policiju zar ne?Probao sam pojacalo u radnji jedno 45 min![]()
![]()
Sad imam tri komada ali ce bassman morati da ide.mislim_stvarno wrote:cestitke![]()
koliko ti sad imas laNpasa ako nije tajna?
Pretezak je, prevelik, moram i kabinet da vucaram... Ne isplati mi se.sinisake wrote:?
cudjenje nije zbog 3 laNpasa, nego zbog Bassmana...
Bassman 135 u dobrom stanju i dao bih ga za 300e.nebojsak wrote:Koji bassman, u kom stanju, koliko?
A tek si zašao u dvadesete...Funkomat wrote: Pretezak je, prevelik, moram i kabinet da vucaram... Ne isplati mi se.![]()
za 500e ja bih te i kafom i rakiJiCom i ra(ha)tlukom ponudio....Funkomat wrote: Nisu, bili cak veoma ljubzni. I ja se iznenadio.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest