ha-ha
ja sam ga svirao, deb'o vrat bogam'

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
hahagricko wrote:sinoć je thumb imao ekstra znojavu probu, pa mu danas sledi vanredno voskarenje. krajnje kinki rabota... ženski bas 100%!
hahaahahahahhaahahah "sapunjam" "i kako ide" "evo mozhe da jebe da slomi"gricko wrote:"druže ćum'ću nismo se baš najbolje razumeli...."
nemam ja problem sa ojedom drveta od palca. to su ratne rane i idu u rok službe.
nego mi je osrednje aprijatno poliranje roga.
ili, što bi rekli stoletovi protivnici: "stojane, jel sapunjaš mačora...."
nego batice - ti si stalnoj mentalnoj vezi sa forumom. treba ti ciglo 17 minuta za odgovor.
hahaahahahahhaahahah "sapunjam" "i kako ide" "evo mozhe da jebe da slomi"gricko wrote:"druže ćum'ću nismo se baš najbolje razumeli...."
nemam ja problem sa ojedom drveta od palca. to su ratne rane i idu u rok službe.
nego mi je osrednje aprijatno poliranje roga.
ili, što bi rekli stoletovi protivnici: "stojane, jel sapunjaš mačora...."
nego batice - ti si stalnoj mentalnoj vezi sa forumom. treba ti ciglo 17 minuta za odgovor.
znam ja, odlično, samo što se više ne proizvodivladishah wrote:ovaj fna je l' zna neko kako zvuci?
Ne izlizu se ni za tolikoSolomon wrote:fretted su normalni pragovi, fretless je bez normalnih pragova, ne postoje ispeglaniosim ako ih ne koristis 10 godina pa se izlizu totalno
Pa... ako nisu stigli, zasto bi ih rezervisao? Nije ti to vrlo pametno, stoji da W drzi tradiciju dobrog kvaliteta, ali... bolje iz prve ruke probati (:dartiv wrote:aha..ok hvala...ne znam kakvi su ovi novi alien.nisu jos stigli ovde a mora da se rezervise,,koliko je pametno da ga uzmem bez da ga probam???
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests