pa to, ja mislim da na tim iz 82. cak i pise anniversary tako nesto...ima drugar telcanemanjavelimirovic wrote:2002. godište, reizdanje 82-keGuitar_thrill wrote:jedino logicno objasnjenje je JV squier iz '82., to je jedini cuveni strat iz te godine, za koji se kod nas trazilo i po 800edweezil wrote:koji je to Strat 82-ka?! usviran je to znaci da ne smes da pijes dok ga sviras![]()
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
- Highway One
Bas to.mislim_stvarno wrote:zapravo trebalo bi danas da vredi manjeHighway One wrote:U pravu si , ljudi u poslednje vreme sve misle ako je gitara japanska da mora da zlata vredi , jbg ako je tad bila no-name kopija i kostala 200e , i sad je no-name kopija i toliko vredi.mislim_stvarno wrote:
Isti oglas, isti grad, dva coveka, dve cene...![]()
barem su realiniji od onih likova koji traze 500e za ovako nesto...
Ali ako je ,,Japanac" , mora da su svaki deo sekli s vecom preciznoscu od operacije oka ,gde je svaki metalni deo od super jake legure aluinijuma , a vrat pravljen od posebno izabranog drveta da se ne iskrivi narednu 101. godinu
Ali s obzirom da je ono reizdanje te serije , ipak nije bas za 800e jer su se sad olenjili japanci pod uticajem zapadne kulture i americkih hamburgera.
Ljudi iz nekog razloga mozda misle da je reissue gitara sa istim kvalitetom kad sto su ih ,,tada'' pravili(mada niko puzdano ne moze da kaze da su ih nekad bolje pravili , ako nista drugo trebalo bi da je bolja).Mozda to daje reissue gitarama vecu cenu od standardnih modela( bar je kod fendera tako )
- Hotstepper
Nisam skontao... on tako tepa gitari ili??
http://www.kupujemprodajem.com/Black-ma ... ter_id=104
http://www.kupujemprodajem.com/Black-ma ... ter_id=104
ma da to je nas drugar spale, samo sto gitara nije rs1300 nego rs1000 nije neka razlika, ali cisto da napomee, ja sam hteo da je kupim i otisao sam sa baba slimom pre par meseci da je probam, sve iu svemu odlicna gitara, ali ipak je nisam uzeo, zato sto nie bila ono sto sam ocekivao. i da tada e isla za 250 jura. ako nekome treba ok instrument za ok novce neka ode i proba je, (naravno za 250 prepostvljam da ce opet otici za te novce)
pozz
e da tepa joj verovatno
pozz
e da tepa joj verovatno
- Hotstepper
preko dana je jedna sasvim obična veš mešina...a noću se pretvara u opako pojačalo koje teroriše nedužni komšiluk!
Ovo, ako radi - radi preopasno... slusao sam ovo pojacalo back in 80's... ljudi, nemojte se zavaravati da je cajka losa... probajte... pa sudite...
a ovo je verovatno neko prefarbavao...
Verujem, nisam ja sudio o kvalitetudejankuki wrote:Ovo, ako radi - radi preopasno... slusao sam ovo pojacalo back in 80's... ljudi, nemojte se zavaravati da je cajka losa... probajte... pa sudite...
heh, u pravu si, a poglej onaj drugi u dubini slike...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Jes tako, imali smo nekad davno jednu sa EV 15-icom. Radila je bolje nego kasniji Trace i SWR aNp-ovi. Al je boja bila jos gora od ove, neka oker-tamno braon nijansadejankuki wrote:Ovo, ako radi - radi preopasno... slusao sam ovo pojacalo back in 80's... ljudi, nemojte se zavaravati da je cajka losa... probajte... pa sudite...
dejankuki wrote:Ovo, ako radi - radi preopasno... slusao sam ovo pojacalo back in 80's... ljudi, nemojte se zavaravati da je cajka losa... probajte... pa sudite...
mi smo imali u studiju za probe takvu istu i radila je sasvim pristojno,verovatno je pre radila mnogo bolje ali je matora 20 i kusur godina+ su je iznjakali razni klinci tokom tih 20 godina
Ja sam bio ponosni vlasnik Cajavec-a, pa to je ljudi toliko *ovno da treba dati orden onome ko ga je napravio, prosto pleni nekvalitenim zvukom, genijalno u svakom slucaju...ali moze da istrpi 2,3 prosuta zidarska piva i da i dalje radi 
-
nenadnenad
Genijalno pojacalo, koristim ga svaki dan.
Da me nisu platili da ga uzmem, kupio bi ga za duplo vise para.
/me ceka da skoci cena cajki na kp
Da me nisu platili da ga uzmem, kupio bi ga za duplo vise para.
/me ceka da skoci cena cajki na kp
- Hotstepper
..kad je vec farbao nitro farbom, mogao je iz zaHebaFancije da je ofarba u belo... ja bi i metno "gorenje".. hard core bato!

Deki i devojku bira po unutrashnjoj LJepoti, zanemari izgled

Deki i devojku bira po unutrashnjoj LJepoti, zanemari izgled