YouTube - covers
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: YouTube - covers
Ma ko ga jebe, ionako smo samo ti i ja aktivni na ovoj temi

- Highway One
Video sam taj, odlican je
a i video deo je super
Ja znam jednu drugu verziju soloa za smoke on the water , isto je Ritchijev , samo moram da ga obnovim , pa cu da izbacim

a i video deo je super

Ja znam jednu drugu verziju soloa za smoke on the water , isto je Ritchijev , samo moram da ga obnovim , pa cu da izbacim

- Highway One
Evo ga moj cover , sa drugom verzijom.
Nije nesto tezak solo(ali zaista lep) pa sam uspeo malopre da se podsetim.

Nije nesto tezak solo(ali zaista lep) pa sam uspeo malopre da se podsetim.

- Highway One
Evo jednog soloa iz Glam(Heavy metal) pesme Dream Warriors(Dokken) pojavljuje se u filmu ,,Nightmare on elm street 3" I mislim da je mnogo kul

- Highway One
Slucajno sam stavio pogresan (drugi snimak) prvi bio bolji , evo ga
Mogao sam i bez gresaka da ga odsviram ali sam danas celo popodne kopao pa imam zuljeve na rukama( mada ne na prstima za sviranje, ali sve jedno boli) tako da nisam mogao vise da pokusavam.(ozbiljno)

Mogao sam i bez gresaka da ga odsviram ali sam danas celo popodne kopao pa imam zuljeve na rukama( mada ne na prstima za sviranje, ali sve jedno boli) tako da nisam mogao vise da pokusavam.(ozbiljno)

Za ljubitelje death metala: Death - Spirit Crusher
Snimljeni su i Death - Symbolic i Empty Words, ali ih nisam kacio da ne bih zatrpavao temu. Ko zeli da ih cekira neka ode na moj youtube kanal
Snimljeni su i Death - Symbolic i Empty Words, ali ih nisam kacio da ne bih zatrpavao temu. Ko zeli da ih cekira neka ode na moj youtube kanal
-
Plug 'n' Play - Angel (Massive attack cover)
Studijska verzija
Studijska verzija
-
Tool obradjuje massive attack uz pomoc necromancera koji je podigao pevaca alice in chainsa iz mrtvih 

-
Shvaticu ovo kao kompliment!nenadnenad wrote:Tool obradjuje massive attack uz pomoc necromancera koji je podigao pevaca alice in chainsa iz mrtvih

Richie, sve je super, sve je savršeno i dojajno, samo, molim te, skini etiketu sa gitare.
Ne zagovaram relikovanje nove, tek kupljene, gitare ali ti ga otera u drugu krajnost.

Ne zagovaram relikovanje nove, tek kupljene, gitare ali ti ga otera u drugu krajnost.

Ne volis Amerikance a?guv'nor wrote:Richie, sve je super, sve je savršeno i dojajno, samo, molim te, skini etiketu sa gitare.![]()
Ne zagovaram relikovanje nove, tek kupljene, gitare ali ti ga otera u drugu krajnost.![]()

- Highway One
Odlican cover Ritchie.

Usput: U kakvim prodavnicama moze da se nadje kabl kojim se gitara bode u kompish i koliko kosta(nije valjda mnogo vise od obicnog) ako neko zna ?

Usput: U kakvim prodavnicama moze da se nadje kabl kojim se gitara bode u kompish i koliko kosta(nije valjda mnogo vise od obicnog) ako neko zna ?
- mislim_stvarno
kupi u prodavnicama elektronike (mozda cak i muzickih instrumenata) bananica adapter sa velike na malu bananu...

Ja sam taj adapter platio 40 dinara, tako da nije skup