Ako me pitate zasto ne kupim pad...skupljam pare za pad sa metronomom koji meri preciznost udarca... Hvala
Podloga za mis,umesto Pad-a?
Moderator: zolideathmetal
Podloga za mis,umesto Pad-a?
Pozz ljudi...ja sam,pa ne i neki amater...sviram vec 4 godine. Cist sam samouk,ali vezbanje na padu svaki dan je potrebno. Do nedavno sam svirao na dobosu kuci i komsije su izludeli. Zato sam seo za racunar,izbacio postolje od radnog stola za tastaturu,nju bacio,i stavio podlogu za mis. Cini mi se malo suludo,ali kad sam probao double stroke,i triplets-e,bez problema. Mislim da i moze da se vezba na njoj,totalno je udarac tih,odbitak od nje maltene savrsen i moze se vezbati. Ako ej neko probao,nek javi kako je...
Ako me pitate zasto ne kupim pad...skupljam pare za pad sa metronomom koji meri preciznost udarca... Hvala
Re: Podloga za mis,umesto Pad-a?
Hali halo 
Vidi ovako, bubnjar moj (prvi:D) i ja smo pre nekoliko godina pravili njemu "vezbalice" i prvo smo lepili neku tvrdu gumu pa onda PODLOGU ZA MISA
(po savetu jednog iskusnog bubnjara
) .....
Drugar je svirao na njima i bas kaze da su skroz okej....
Vidi ovako, bubnjar moj (prvi:D) i ja smo pre nekoliko godina pravili njemu "vezbalice" i prvo smo lepili neku tvrdu gumu pa onda PODLOGU ZA MISA
Drugar je svirao na njima i bas kaze da su skroz okej....
Pa ja ti kazem,nisam ovo u zivotu od nikoga pokupio,ali izgleda da uspeva,najvise za amatere,malo nabudze i eto vezbanja. Moja podloga je malo starinska,onako sremacki-debela,i ladno sviras with no problems... Hvala za podrsku...
P.S. Jos komentara...pls
P.S. Jos komentara...pls
Svaka cast Drobac...Vidi se ko voli bobnjeve,neko molim te opisi taj tvoj set(materijal) ,i performanse. Vidim da su cool bez obzira na sve,cini mi se da funkcionise dobro? 
Pa to je podloga za miša zalepljena na šper-ploču debljine 10 mm. Postolje je držač bubnja veš mašine.
Bas bubanj je pravi, samo skraćen sa Pearlovom mesh opnom, koja se skoro i ne čuje. Malo samo više odskače pedala nego na pravom bubnju, ali privikne se čovek brzo. Sve to koristim za vežbu i za sada radi posao.
ja mislio ovo reketi za stoLni tenis