Imam dosta upita za pojacala u tom cenovnom rangu pa se trudim da izadjem u susret ljudima. Pojacalo ce biti u varijantama head ili combo 1x12". Oko 22W (2x6v6, 2xECC83), a sto se dizajna tice, neka fuzija Fender Deluxe i Marshall Studio 15! Bez reverba, tube rectifiera i sa standardnom kozmetikom, kako bi cena bila u navedenom rangu. Jedini je problem naci kompromisno resenje za zvucnik koji bi odgovarao cenom i kvalitetom!
Trenutno imam puno porudzbina, tako da ce to morati da saceka ili nkoga ko ce bas to da kaparise ili neki momenat kada cu biti manje opterecen (sto ce tesko da se desi)!
Hillybilly wrote:Upravo sam zavrsio jedan novi model, tj. klon Marshall MV 2204! Na zalost nisam uspeo da ga valjano uslikam pa cemo sacekati da slike i snimke podeli sa nama novi vlasnik, delija na foruma poznatiji kao JCM800!
izvinjavam se zbog velikog cekanja i ne bas sjajnog kvaliteta fotki
Jive king mi nije kuci vec u sobi za vjezbanje...Ali cu ga donijeti za par dana, da se druzi sa bracom. Nisu se gledali odavno.
Jos novotarija.... By Popular Demand....
Vec duze vremena ljudi nam traze amp koji bi se uklopio u budzet od 400eur i iz te ideje nastao je novi Junior MP.
Za izradu je posluzila standardna sasija Marshalla JMP a osmisljen je kao fuzija 59' Bassmana i Marshalla SL.
Junior MP je radno ime a ako neko ima neko bolje, kreativnije otvoren sam za predloge!
Junior MP je sasvim dobro i originalno!
U cemu se sastoji 'fuzija' sa basmenom? Odnosno, sta se na Jr.MP razlikuje od origninalnog JMP a sta od basmena...