btw meni se bash svidja kako izgleda, sve najbolje i cheers matory
P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije
a Peco najbolje da smislis neko novo ime, ne mora da ima veze sa Bassmanom i Marshall-om, nesto tipa OL´ 69 il sl, zamisli da si u Americi
dejankuki wrote:ili Basshall ili Marshman
Meni je npr odlična fora da se uradi nešto kao što su uradili momci iz Destroy All Guitars - naručili mini seriju od Metropolus Amp JTM45/100 sa PPIMV i Effect Loop-om i nazvali ga 6was9, logično stavljajući stvar od napoznatijeg ranog Marshall korisnika ikada. http://www.destroyallguitars.com/newarr ... as9q-45100
Tako nešto može da se uradi, kao što reče Dweezil, što će navoditi samim imenom na dostupnost modela (u orasima) i odvajati ga od skupljih 100tki i 50ica koje imaš u ponudi (koje kasnije dobijaju neko još opasnije ime
Prvo što mi je palo na pamet je mix Little Wing i Ezy Rider pesmica - Li'l Ezy - samim imenom ubijaš dve muve: zvuk i dostupnost.
U glavi su mi bile i pesme kao što su: Dolly Dagger, Tax Free, Highway Chile, ali ništa pametno nisam uspeo da izvučem iz njih.
U svakom slučaju, bravo za rad!
Eeee, dade mi ideju...
posto su to klonovi Marshalla i bassmana... sto ne nazoves pojacalo "Dolly" po onoj kloniranoj ovci...
Opet mlatim praznu slamu.... a?
posto su to klonovi Marshalla i bassmana... sto ne nazoves pojacalo "Dolly" po onoj kloniranoj ovci...
Opet mlatim praznu slamu.... a?
6was9 logo na pojacalu je odlican.
Peco, super izgleda pojacalo. Daj malo tehnikalija.
Peco, super izgleda pojacalo. Daj malo tehnikalija.
Funkomat wrote: Peco, super izgleda pojacalo. Daj malo tehnikalija.
sa obzirom kako izgleda,cena je smesna..
- Hillybilly
Junior MP ima preamp kao Super Lead a izlazni stepen kao kod Bassmana (sa 6L6/5881).
Posto je budzet ogranicen nije stavljen rectifier, koristio sam Wima kondenzatore, koji su po mom misljenju dosta bolji sonicno od Orange Dropova, Illinoisa, Mallorya i ostale boranije. Elektroliti su JJ, potovi Alpha, trafoe je pravio onaj Peca iz Zemuna
a sve ostalo je standardno.
Posto je budzet ogranicen nije stavljen rectifier, koristio sam Wima kondenzatore, koji su po mom misljenju dosta bolji sonicno od Orange Dropova, Illinoisa, Mallorya i ostale boranije. Elektroliti su JJ, potovi Alpha, trafoe je pravio onaj Peca iz Zemuna
-
Rockman.68
[quote="Hillybilly"]Jos novotarija.... By Popular Demand....
Vec duze vremena ljudi nam traze amp koji bi se uklopio u budzet od 400eur i iz te ideje nastao je novi Junior MP.
Za izradu je posluzila standardna sasija Marshalla JMP a osmisljen je kao fuzija 59' Bassmana i Marshalla SL.
Junior MP je radno ime a ako neko ima neko bolje, kreativnije otvoren sam za predloge!
Pozdrav svima,
Dosta pratim ovaj forum i ako nisam baš aktivan po pitanju postova, pa ipak ponekad se "zeznem"
i napišem nešto... Sad imam jedno pitanje za Pecu. Naime, gledajući tvoj katalog pojačala i cenu onog Pro King Head-a od 450€ (ako je ta cena još uvek aktuelna), čini mi se da je za razliku od tih 50€ ipak bolje razmisliti o Pro King-u? Ili ja tu nešto nisam dobro ukapirao? U svakom slučaju, sve pohvale za kompletnu liniju proizvoda
P.S. par predloga za ime:
M&B 50 (Marshall of Bassman, ako u opšte ima smisla ova kovanica)
Son of Bassman
Stereoid Junior
GLW - Great Little Wonder
Chrunchee 50
Vec duze vremena ljudi nam traze amp koji bi se uklopio u budzet od 400eur i iz te ideje nastao je novi Junior MP.
Za izradu je posluzila standardna sasija Marshalla JMP a osmisljen je kao fuzija 59' Bassmana i Marshalla SL.
Junior MP je radno ime a ako neko ima neko bolje, kreativnije otvoren sam za predloge!
Pozdrav svima,
Dosta pratim ovaj forum i ako nisam baš aktivan po pitanju postova, pa ipak ponekad se "zeznem"
P.S. par predloga za ime:
M&B 50 (Marshall of Bassman, ako u opšte ima smisla ova kovanica)
Son of Bassman
Stereoid Junior
GLW - Great Little Wonder
Chrunchee 50
- Guitar_thrill
- MF veteran
Lepo!
pa ako je stariji brat Crunchman, ovaj treba da je Crunchkid ili Crunchboy....mada to zvuci kao neki lik sa cokoladica
pa ako je stariji brat Crunchman, ovaj treba da je Crunchkid ili Crunchboy....mada to zvuci kao neki lik sa cokoladica
Holy OverDiver!
Crunchboy je so cute
ja sam za to 
Peco amp izgleda sjajno ko i uvek. Sve pohvale!
Crunchboy je so cute
Peco amp izgleda sjajno ko i uvek. Sve pohvale!
You never cease to amaze! Znaci za tu cenu 
Svaka cast, pravi mali destrojer.
Par predloga za ime: Chrunchy, Lil' devil, Jumpin' Jacky
Par predloga za ime: Chrunchy, Lil' devil, Jumpin' Jacky
- Hillybilly
Jos jedna novotarija, klon 59' Bassmana u head varijanti!

Naaajs! Predivna kombinacija tolexa i mreze! Svaka cast 
Rax13 wrote:Naaajs! Predivna kombinacija tolexa i mreze! Svaka cast
Svaka cast Peco.
prvo sam pomislio da je reverb unit...