Procitah sve postove i ne bih da dolivam ulje na vatru tako da cu samo baciti koment oko Fankomata, samog klipa i kacenja klipova na YT uopste.
1) Fankomat je super decko i 100% sam siguran da nije nigde imao losu nameru u postovima, uveren sam da je sve bilo konstruktivno i dobronamerno. Pritom ne vidim ni da je lose formulisao recenicu, ub'o je tacno ono sto treba, ja cu da dodam jos par stvari.
2) Sto se klipa tice, k'o sto rece kolega Fankomat, bending zice prilicno nesiguran, hammer on i pull off takodje, narocito pull off sa 8p5p0 i tamo sa 20og praga. Malo ispada iz kompletnog tajminga na momente, vibrato problematican. Takodje, meni se licno ne svidja upotrebljeni efekat, ne znam da li je low pass filter + rev/delay ili neka simulacija Line 6 low pass filtera i obi wah setting-a ili nesto slicno, sve u svemu, bilo bi lepse da je bilo rev+delay pa da efekat stvaras trzalicom i brzim pickingom kao u originalu, no eto, k'o sto rece, tejst.
3) Ovo je jedan od razloga zasto ne kacim svoje stvari na YT. Dok nesto ne uvezbam maksimalno ili dok ne steknem Guv'nor™®-a-like toncinu u prstima (nije kiss-ass, realno je;) ), ostace mi prazan YT kanal. Sto ne znaci naravno da drugi nemaju slobodu, naprotiv.
Prektis mejks perfekt:)