G'n'R ili Nirvana?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Highway One

Re: G'n'R ili Nirvana?

Post by Highway One » 14 Aug 2010, 13:15

mr_brownstone wrote:ma kakvi gunsi i nirvana, AC/DC su ZAKON :mrgreen:.....al' ajd glas za gunse...
AC/DC su dosadni vise sa onim paljevinskim rokom sve im pesme lice(osim nekoliko)
A glas ide za G'N'R jer su svirali stil koji mi se mnooogo vise svidja :D (Nisam bas obozavatelj grandza , a i Nirvana zvuci malo depresivno)
Ne znam sto se uopste porede ta dva benda kad se stil dosta razlikuje? :|

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 15 Aug 2010, 11:23

Highway One wrote:
mr_brownstone wrote:ma kakvi gunsi i nirvana, AC/DC su ZAKON :mrgreen:.....al' ajd glas za gunse...
AC/DC su dosadni vise sa onim paljevinskim rokom sve im pesme lice(osim nekoliko)
go home and suck ballz

MetalFunk

Post by MetalFunk » 15 Aug 2010, 11:31

Duane wrote:
Highway One wrote:
go home and suck ballz
:1:
Doggs ballz!
:mrgreen:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 18 Aug 2010, 01:32

Duane wrote:
Highway One wrote:
go home and suck ballz
:1:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 18 Aug 2010, 18:13

ja cu da branim hajveja!

Bluesko

Post by Bluesko » 18 Aug 2010, 18:51

Ono brate, inteligentan si, to stoji, pametan si, ali da branis Highwaya... :grummel_2: 8)

ZigiZelig

Post by ZigiZelig » 19 Aug 2010, 16:28

Nezgodno poredjenje. Bake i zvake malo promesane, ali....pa ne znam, volim i jedne i druge, iz razlicitih razloga. Gunsi su teska komercijala ali su do jaja, jednostavno lozaja kol'ko 'oces ali dobra lozaja. To vazi i za Nirvanu, ali na neki drugi nacin, hm....... ajd Nirvana ako bas moram da biram... ustvari ne, Gunsi, da, ipak Gunsi. Za milimetar.

P.S. AC-DC smara brate 300 godina na istu foru sve stvari, ajd kao Hells Bells melodicnija od drugih, ali bas me smaraju. Promeni kurton Anguse, dobices neku bolest.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 19 Aug 2010, 17:52

ZigiZelig wrote: P.S. AC-DC smara brate 300 godina na istu foru sve stvari, ajd kao Hells Bells melodicnija od drugih, ali bas me smaraju. Promeni kurton Anguse, dobices neku bolest.
jes' ti nekad jeb'o s' tim kurtonom?

ZigiZelig

Post by ZigiZelig » 19 Aug 2010, 22:41

Ne. Ti?

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 20 Aug 2010, 01:26

offtopic ste, mašite temu. tema je ko je bolji, GNR ili Nirvana. Mada moj glas mora otići Ribljoj Čorbi, jer da sam glasao za neki od ova dva, onda bi se zamerio realno najboljem bendu na svetu, zbog onoga što su ova dva benda učinila čorbi.. i nije mi jasno kako mogu da se otvaraju nove teme kad nismo utvrdili ko je bolji:
-megadet/metalika
-alice in chains/nirvana
-kartel/van gogh

zigizag, kako te nije sramota da pričaš takve stvari.
uzmimo 'vako, primera radi: tvoj omiljeni muzičar je kiki lesendrić. sad, kiki lesendrić je već u analima hol of fejma srpske alternativne beerfest metal scene (i po upotrebi glagola "sanjati" daleko na prvom mestu). on ima fazon koji obožava milion srba i milijarde kineza. sad, za 30 godina mu dođe neki zigizag, koji ima do 25 godina, i kaže kikiju da promeni kurton. a tvoj život je protekao u fanatičnom slušanju kikijeve muzike. malo iritirajuće, ne?

ZigiZelig

Post by ZigiZelig » 20 Aug 2010, 02:26

Jest', serem i ja. Samo ne volim AC-DC a volim da serem pa spojio to u post-u.
Da je neki drugi dan, mozda bih opet potegao pricu o komercijal(chin)i, o tome kako misljenja miliona nisu najbitnija stvar, da muzicari godinama evoluiraju ili se pretvore u "play button", ili o necemu takvom, ali, ne veceras. Pusticu Baklija za laku noc.

Stanko

Post by Stanko » 20 Aug 2010, 09:19

Evo samo kratka digresija o komercijali, ne bih voleo da to posle povuce citavu na tu temu.

Grupe kao AC/DC i Metallica nemaju potrebe da zbog komercijalnih aspekata menjaju zvuk, ili ostaju pri starom, i da se "prodaju". Kako to? Pa jednostavno, uzmi album na kojem mislis da su se prodali, i onda pogledaj prodaju i zaradu da prethodnog, videces da su to astronomske cifre i da se nisu zbog para istripovali i snimili nesto drugacije - ili potpuno isto, tj ne drzi vodu da AC/DC i dalje fura isti zvuk da bi prodali vise :)

Ljudi danas bacaju hejt i proglasavaju stvari losim, ako su komercijalne, tj ako se dobro prodaju, i ako klinci to slusaju. Komercijalno, znaci da se nesto dobro prodaje, ali nije merilo nicega, tako da slusaj sta tebi odgovara, i bol' te dupe sta drugi slusaju :) :ziveli:

Samo toliko ;)

OnTopic: Gunsi, iako mi Axl ide na zivce...

ZigiZelig

Post by ZigiZelig » 20 Aug 2010, 12:45

Ok, jeste tako. Nego, i ja sam subjektivan vrlo, radim na radiju i MUKA mi je od komercijale, cuo sam 783124273648905 miliona pesama od kojih mi se svidja 1%. Zato sam osetljiv na to, 'ocu reci gadljiv.

kurtrose

Post by kurtrose » 27 Aug 2010, 16:23

Na trenutak mi se ucinilo da sam video da neko dovodi u pitanje kvalitet teme.. Nemoj da sam cuo to bre vise Stalkeru od tebe, jasno? A ni manje!

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Aug 2010, 16:27

a isto? nisam ja rekao da je tema loša, tema je sjajna, ali se izvodi iz nezaključenih tema.

a jeste, zigi, u srbiji nema normalna rok/metal radio stanica. sve neki andergraund bendovi iz Milenkovog Dupeta i isti stari hitovi koji se puštaju svaki dan. bar je tako bilo pre 2 godine, zadnji put kad sam stvarno slušao radio. u kom radiJu ti radio?

Post Reply