Nemojte da mislite da sam bio lenj nego su mi se desile neke totalno neplanirane stvari tokom rada na gitari. Kako što ste videli lepo sam ja nju ofarbao u plavo, potom i lakirao. Onda je sledilo čekanje od mesec dana da se nitro lak dobro osuši i stegne, prošlo je i to. Možete da zamislite kako mi je bilo dok sam nestrpljivo čekao

A onda posle par dana

Onda sam ukapirao šta je glavni problem, uvek kada se u poslednjem trenutku predomislim oko nečega zjbem se. Tako je bilo i sad, ko se seća ja sam rekao da će gitara biti bela a u samoj prodavnici sam se odlučio za plavu boju. Shvatio sam to kao znak odozgo...

Bacim se na šmirglu, ogulim sve slojeve laka, boje i podloge (ne pitajte kako je to zanimljiv posao) i onda ponovim sve postupke (osnosvni lak, boja, završni lak, čekanje mesec dana, šmirglanje, poliranje) samo sada dođem do ovog rezultata

Ko pažljivije pogleda videće u rupama za magnete još malo tragova plave boje, valjda ne smeta ništa...
I sad malo pokazivanja čivija i pokušaj da vam dočaram kako je vrat poliran, obratite pažnju na odraz čivija na glavi gitare...

Evo kako izgleda polirano telo gitare...

I za kraj dve slike u totalu, jedna sa i druga bez blica, vi odaberite koja je bolja...

Sledećih dana ću raditi na pravljenju nut-a, povezivanju elektronike i završnim detaljima. Nadam se da će uskoro da zasvira i da se nekom dopadne. Pozdrav svima od mene...