Bas gitare koje sviramo!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
MetalFunk

Re: Bas gitare koje sviramo!

Post by MetalFunk » 27 Aug 2010, 16:56

E kovckamene, zajeba si sam sebe.
Znam Stalkera licno, uopste nije egoista niti misli da je bog niti ista slicno.
Sasvim je kezual momak. Nemo' bre tako kvockamene, nije rekao lik da ti snosis losa jaja.
Voli lik da se sali, kao duejn, ali manje.
edit :
"4) mama i tata mi nisu dali ni euro za bas koji trenutno posedujem, znači, tih 820 eura sam skupljao 4 godine."
Jeste, imam pp od prosle god. kada je rekao da skuplja kintu.
Svi :
:ziveli:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 27 Aug 2010, 17:05

Stalker wrote:
jedini bas koji sam preporučio a da se ja sećam je Rokbas Strimer, Ibanez GSR200 i Spektor Performer 4.
i to samo onaj battleship gray :mrgreen:

:ziveli:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 27 Aug 2010, 17:14

i sada kada sam se isklirao i istusriao, shvatio sam da sam preterao. najvise se izvinjavam sto sam sve izneo u okviru teme a ne privatno njemu. mislim da me cacka stalno tvoja subjektivnost koja se ne slaze sa mojom...
jos jednom, izvinjavam se

black13

Post by black13 » 27 Aug 2010, 17:38

jeste da sam nov ali voleo bih da iznesem i svoj stav....ljudi,da valja samo jedna gitara samo bi jednu i pravili,zato nema razloga za bilo kakvu raspravku,svi mi imamo neki ton u glavi koji volimo i tezimo ka njemu i uzivamo u istom jer verujem da velika vecina voli svoj instrument,imam vise prijatelja koji se kunu u Warwick,ja pa ne volim taj ton....jazz bass je za mene kraj price ali opet tesko mi je da sviram na njemu i jako me zamara posle vise sati sviranja,zato sam nasao nesto izmedju tj.Yamahu,pristojan ton, laka za sviranje,brza...ja razumem sve vas i svako ima pravo da kaze sta misli i sta hoce (vezano za bass naravno)....i s obzirom da 20 godina sviram(i 37 godina zivota) mislim da treba uvaziti sve i mladje i starije zar ne?....Jedno je sigurno,nikada necemo naci sredinu i zato postujmo jedni druge i sami sebe....

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Aug 2010, 20:28

Solomon wrote:
Stalker wrote:jedini bas koji sam preporučio a da se ja sećam je Rokbas Strimer, Ibanez GSR200 i Spektor Performer 4.
i to samo onaj battleship gray :mrgreen:
das boot spektor, apsolutno :mrgreen:
nnkvocka wrote:i sada kada sam se isklirao i istusriao, shvatio sam da sam preterao. najvise se izvinjavam sto sam sve izneo u okviru teme a ne privatno njemu. mislim da me cacka stalno tvoja subjektivnost koja se ne slaze sa mojom...
jos jednom, izvinjavam se
nemaš na čemu, zapravo bih mogao i da ti se zahvalim, jer sam na tvom postu uvideo koliko niz takvih (mojih) postova može da iznervira ljude, ne samo tebe - pa the groove je sve započeo. i ja sam retard što nisam uvideo da sam više preterao sa takvim postovima..ako neko treba da se izvini, to sam ja. ako se ti slažeš, ok smo? znaš kako kaže duje iz kengua, "biuo, pa puošlo" :mrgreen:

evo svima :ziveli: i slušajte kartel - novi album uskoro izlazi! :bambi:

Mixaylo

Post by Mixaylo » 27 Aug 2010, 23:20

Podedujem Fender Jazz Bass Amera S1i Roland studio bass 100

groove

Post by groove » 28 Aug 2010, 00:18

Ako je moje pitanje bilo pocetak necega, onda ja izgleda imam pomerenu percepciju i ovog foruma a i sveta oko sebe izgleda...

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 28 Aug 2010, 00:25

groove wrote:Ako je moje pitanje bilo pocetak necega, onda ja izgleda imam pomerenu percepciju i ovog foruma a i sveta oko sebe izgleda...
ma nisam na taj način mislio, samo sam hteo da ukažem da i tebi smetaju moji postovi onog tipa.

stevalegro

Post by stevalegro » 13 Sep 2010, 22:17

black13 wrote: moje iskustvo u vezi ove jamahe je sledece:kupio sam ga u mitrosu pre 2,5 godine,bilo je 4 komada koja sam probao i razlika u tonu je bila poveca,verovatno je i do zica ali ovaj je bio drugaciji u to sam siguran,jedini je imao konkretan ton a i danas gde god da se pojavim pleni i tonom a i izgledom,doduse otisao sam da kupim 1005 ali tada nije bilo i odlucio se za 6-icu i mislim da nisam pogresio,moj kolega iz jednog benda je uzeo 5-icu nesto posle mene i imali smo prilike da radimo zajedno na istoj svirci.....epilog:prodao je odmah iste nedelje jer je ocajno radio.
Skoro sam radio nesto u studiju....sve sto sam koristio je kompresor i direktno u mikser....
Neso oci moje ti li si?
Da, istina je-ocajno je radio, totalno bez ikakvog karaktera i bio sam najsrecniji covek kad sam ga udao

Zoxybass

Post by Zoxybass » 14 Sep 2010, 21:56

Ali je bio lepe boje ako se o ovome radi :)
http://www.youtube.com/watch?v=t2q36xQFUUU
A i ne zvuči meni to loše,možda tanko malo ali midlovi su super :ziveli:

stevalegro

Post by stevalegro » 16 Sep 2010, 13:45

To sto cujes da dobro zvuci izlazi iz eden traveler-a a gitara sama po sebi mi se nikako nije svidjala(a namerno sam je stanjio da bi "izasla"na tv-u). Konstrukcijski je stvarno bila jako cvrsta pravi working horse, lak je bio katastrofa, ako je i bilo nekog vibe-a u drvetu lak ga je totalno ugusio. Elektronika je uzasna(sigurno najgora koju sam imao), najjeftiniji 3bend preamp na svetu(to je proverena informacija. Ima par trb-ova koji rade stvarno dobro ali to su stari p5, 5pII, cuo sam i par upgrade-ovanih sa audere i u-retro preampovima i to stvarno radi super, ono sto sam ja imao je bilo daleko od toga
P.s. brate nisi trebao da postavljas taj klip , sad ce da krene :povrac: po narodnjacima

Zoxybass

Post by Zoxybass » 16 Sep 2010, 14:25

Heheh pa šta ima veze od nečega mora da se živi a i svirka je odlična :D :ziveli:

Zoxybass

Post by Zoxybass » 17 Sep 2010, 20:42

Image
Image

Dugo me nije bilo sa novom gitarom,cca 2-3 nedelje,pa eto..... :D

groove

Post by groove » 17 Sep 2010, 20:59

Zoxy pa ovaj bass bas lepo izgleda,bravo ti ga! :ziveli:

Zoxybass

Post by Zoxybass » 17 Sep 2010, 21:02

Hvala,lepo i zvuči :) E sad više ništa ne kupujem nego se bacam na izgradnju,polako,deo po deo pa kad bude-bude :)

Post Reply