please

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
koliko i ostale - koje nisu zaključaneDoolio wrote:ne brate, mene totalno zanima dokle ovakva tema moze da ide:)
= Ja sam najveci car, ne?Doolio wrote:ali ova je ipak najcarskija
nije ti gotivnija AiC vs Nirvana?Doolio wrote:ali ova je ipak najcarskija
sto se mene tice, odma' moze da ide u 3pmDoolio wrote:ne brate, mene totalno zanima dokle ovakva tema moze da ide:)
Ma radio je samoubistvo sto se tice strasti za muzikom. Mislim, pravim kompromise svaki dan do daske. Treca smena je ok, pogotovo zimi, ili kad je vreme smoreno skroz pa onda mogu da pustam relativno sta 'ocu, tipa pustim i Karma Police i Frusciantea nesto i Buckleyja i Metallicu ali recimo Until It Sleeps najtvrdje sto bi smelo, dok ovog standardnog hard roka ide i vise ali i to mi se zgadilo odavno, muka mi i od Gunsa i od Alice Coopera i sl, ali to je sve dobra varijanta. Prva smena je cista kastracija. Bijelo dugme je kul sta sve mora da ide. Pocne se sa Kicom Slabincem, pa malo Kemala (ne postoji lik na ovoj planeti koga vise ne podnosim od Kema, prim. aut.Stalker wrote:
a jeste, zigi, u srbiji nema normalna rok/metal radio stanica. sve neki andergraund bendovi iz Milenkovog Dupeta i isti stari hitovi koji se puštaju svaki dan. bar je tako bilo pre 2 godine, zadnji put kad sam stvarno slušao radio. u kom radiJu ti radio?
sl0e wrote:I autorsku emisiju o tumacenju snova sa Kikijem. Please
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest