Mislim da definitivno netreba ni da razmisljas o izboru uzmi kesh pravo u mitros i pazari Jacksona.Good Luck!
Epiphone ili Jackson?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Epiphone ili Jackson?
Edit: dejankuki....
Mislim da definitivno netreba ni da razmisljas o izboru uzmi kesh pravo u mitros i pazari Jacksona.Good Luck!
Edit: Dejankuki
Matori, srecno sa Jackson-om, pisi review istog cim ga pazaris..............usput kad budes isao da kupis tog Jackson-a isprobaj sve moguce gitare, prodavci se nece ljutiti jer ces na kraju ipak nesto da kupis.....
...nema sta, najbolja taktika za isprobavanje stvari koje nikad neces moci da kupis...tipa: neki predrkan Jackson od par hiljada jura, pa ga jos cuknes u najskuplje pojacalo koje imaju u radnji......eeeeee....motam da se spustim na zemlju....nazalost.....
Matori, srecno sa Jackson-om, pisi review istog cim ga pazaris..............usput kad budes isao da kupis tog Jackson-a isprobaj sve moguce gitare, prodavci se nece ljutiti jer ces na kraju ipak nesto da kupis.....
hehe,ne bih cak ni da ga gledam a jos manje da probam tog skupog Jacksona,jer bih se toliko SMORIO,da bih planiranog(mog buduceg) Jacksona gledao kao trulu dasku hrasta starog 160 god, koja je ispala iz konstrukcije komunistickog Fice,koju je moj pradeda ,kupio mom dedi za drugi rodjendan.... 
Srecno i... ajd kad kupis okaci slike da je vidimo, mmmkej?
Hmm, Muki... nemoj tolko da kudis ficu. mnogo njih i danas voze drumovima ljude i stizu do odredista!!!
offtopic.... nadam se da se ne ljutite zbog editovanja poruka. Ajmo manje disonantnih tonova....
harmonija= lepo
kakofonija = bljak
!!! mmmkej?
Hmm, Muki... nemoj tolko da kudis ficu. mnogo njih i danas voze drumovima ljude i stizu do odredista!!!
offtopic.... nadam se da se ne ljutite zbog editovanja poruka. Ajmo manje disonantnih tonova....
harmonija= lepo
kakofonija = bljak
Vazi,okacicu,nema da brinete...a sto se tice fice,ja se izvinjavam...ipak su to prva "dobra" kola
..
- Guitar_thrill
- MF veteran
Ja bi voleo da imam gitaru od hrasta starog 160 godinamuki17 wrote:da bih planiranog(mog buduceg) Jacksona gledao kao trulu dasku hrasta starog 160 god, ...
Guitar_thrill wrote:Ja bi voleo da imam gitaru od hrasta starog 160 godinamuki17 wrote:da bih planiranog(mog buduceg) Jacksona gledao kao trulu dasku hrasta starog 160 god, ...
Pogledaj bolje---TRULU DASKU....to sigurno ne bi voleo..
@dejankuki, ako mislis da treba da editujes neke moje poruke, imas moje odobrenje...slobodno...zasta moderatori sluze
......ne ljutim se uopste, samo opusteno....
@muki17, matori, kad pazaris Jackson-a, obavezno i neka slika tebe i tvoje drage ( gitare ) i moras joj dati neko ime...neko lepo zensko...
@muki17, matori, kad pazaris Jackson-a, obavezno i neka slika tebe i tvoje drage ( gitare ) i moras joj dati neko ime...neko lepo zensko...
@ Void ,ti si jedna nevidjena likcina(u pozitivnom smislu)
..okacicu obavezno,nema da brines..nego malo mi je stiskavac sad,nemam dovoljno love,posto sam sad utrosio na pedalu koja stize u cetvrtak(boss metal zone 2)..pa ce Jackson morati da saceka dok se ne skupi mukotrpna lova(znaci opet stednja,odvajanja od usta,manje kurcenja i tako to)..a koju bese ti pedalu imas? jer ista kao ova moja?? ako ti nesto znaci,snimicu sample kada mi stigne pedala pa cu okaciti,da cujes KAKO REZE NA VOX-U...
and ,sorry for offtopic..ionako je vec odluceno sta se kupuje...pa sad malo neobavezno cavrljamo
and ,sorry for offtopic..ionako je vec odluceno sta se kupuje...pa sad malo neobavezno cavrljamo
e brate mili ako mozhesh samo kachi ja nameravam da qpim tu pedalu,a kod nas se i bash nemozhe probati jer on to naruchuje ko zna odakle pa dok neodem osamnaestog u bg svaki sample bi mi znachio 
@ dimmy-vazi,okacicu kada mi stigne..Jer znas sta je smesno? nisam je ni ja probao,ali sam imao prilike da probam metal master,a ona otkida..
E,a vidis da kazu je boss mnogo bolja pedala(sigurno zbog EQ ,posto je tada mnogo upotrebljivija)..sad sam zvao ujku,on skokne do mitrosa,pazari,i salje na bus..A JA SEDIM,I CEKAM ....I CEKAM
uskoro...

uskoro...
@muki17, JBG, ja nemam pedalu, ali 90% sam siguran da su uzeti Rocktron Silver Dragon-a......MT-2 je prejaka pedala, nisi se prevario sto si je narucio, definitivno ce opravdati tvoja ocekivanja.....super izbor matori...
.....hvala na komplimentu, ali treba da cujes Rocket Roll-a......e to je za padanje sa stolice, WC solje, lustera....ili gde se vec nalazite.....
@dimmu, kod nas ce se ponovo otvoriti Mix Music, tako sam cuo, a kod njih ima MT-2, tako da ako ti se ne zuri, sacekaj otvaranje i isprobaj je
samo molim te nemoj izgledati ovako
dok je isprobavas..... 
@dimmu, kod nas ce se ponovo otvoriti Mix Music, tako sam cuo, a kod njih ima MT-2, tako da ako ti se ne zuri, sacekaj otvaranje i isprobaj je
@ void-znam za tu pedalu,citao sam bas kad ste pricali,mogu ti reci da izgleda bas do jaja..ja mislim da se neces zeznuti,bar po mojoj proceni...Posto PEDALA IZGLEDA TAKO MOCNO,DA BI MORALA DA ZVUCI MOCNO,A AKO NE ZVUCI MOCNO,ONDA BI TI DALA ILUZIJU DA ZVUCI MOCNO,A TO JE SE ZBOG NJENOG MOCNOG IZGLEDA!(ala sam se nasrao sada
) )
hehe.....ajd; verovacu ti, ali samo da znas da me ocekujes na vratima ako nesto ne bude stimalo na S. Dragon-u.........znam gde zivis....buahahahaha....
ma salim se
Ako ces svirati grupu koja ti je na avataru i u potpisu ( hehe, narocito u potpisu!!
) i tome slicno, onda je provereno, MT-2 to 'ladnjaka izvlaci.....kazem ti, nisi pogresio....za takav izbor-svaka ti dala......'ladne vode iz bokala...
.......BTW samo da znas, ako ne kupim S.D. onda cu kupiti MT-2.....eto, sad znas da je dobra sigurno.....hehe...
Zanima me kako to zvuci sa Jackson-om na VOX-u, obavezno okaci nesto ako budes snimio.....nemoj da te vijamo po forumu deruci se: Daj nam snimak, obecao si!!!!!
i da obavezno:
Ako ces svirati grupu koja ti je na avataru i u potpisu ( hehe, narocito u potpisu!!
Zanima me kako to zvuci sa Jackson-om na VOX-u, obavezno okaci nesto ako budes snimio.....nemoj da te vijamo po forumu deruci se: Daj nam snimak, obecao si!!!!!
i da obavezno: