Nisam nasao puno toga na internetu o ovim gitarama, a sam posedujem jednu. Postoji samo par reviewsa, i u glavnom su svi pozitivni. Ali eto, resih da nesto i sam prokomentarisem, i malo reklamiram, ove dosta kvalitetne gitare.
Ovo je oficijalni sajt,
Ja posedujem Malden Bad Karma, koja lici na Gibson Les Paul, ali je razlikuju odredjene vizuelne karakteristike. Telo je dosta slicno ali su linije, malo oblije(ako je to prava rec, u glavnom ste razumeli

), i sto mi se jako svidja, u mat boji je, koja jako prija i ruci, a i lepo izgleda dosta. Hardware je zlatan, ali na magnetima nema poklopce, tako da i za onog kome se to ne svdija nije tako strasno. Telo je od Mahagonije, vrat je Set In, isto od mahagonije, sto mi se dosta svidja, jer ton duze traje. Magneti su Alnicovi, i jako lepo zvuce, za neki hard rock su odlicni, ali meni dobro koriste i za metal, ostale tehnicke podatke imate na sajtu

. E sad, procitao sam negde, da su dosta kvalitetnije, i bolje od Epiphona, pa resih da proverim, Uporedio sam je sa Customom, i zvuk i vrat su po meni bolji, a i kazu da se switch jako brzo kvari na Epiphonu, sto se mom prijatelju i desilo, dok ja sa ovom gitarom nemam problema. Vrat je mnogo bolji za sviranje, i tanji. Gitara poseduje i 2 splitera koji se koriste tako sto se povuku potenciometri na gore( to je po meni nekada problem, narocito kada su mi ruke znojave dok sviram, pa mi klize prsti, ali caka je da jako cimnes, samo pipnes i povuces.

)Clean zvuk je dosta dobar, narocito kada se splituju, bridge magneti. I tako, ne znam puno o istoriji ove kompanije, mislim da je oformljena oko 2002, 2003, od strane lika koji je pravio gitare u Gibsonu, i zove se Malden, koliko sam nacuo, on je dizajnirao prvog Les Paula, e sada koliko je to tacno ne znam. I eto, ne znam koliko je dobar review, ali eto bar imate neku predstavu sta je.

[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=jv1mZmESbOQ[/youtube]
Evo i neki komentari korisnika i onih koji ce to postati, koje nadjoh na netu,
Bought mine in December 2008. I have no complaints. For the $ it is a great value.
Thanks Malden.
Fuck gibson xD the only reason why i bought my gibson sg is because i got it for half the price in a store, now im buying this beauty too