sad je lanac:
v850, gcb95, sd1, big muff, behringer fx100.
jos da zamenim behringera, za neki bolji delay, i mislim da je to to. sto se tice osnovnoh riga. naravno, bice tu gomila modulacija, i zajebancija. xD
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
shule wrote:imam sad i vox v950 volume pedalu.
sad je lanac:
v850, gcb95, sd1, big muff, behringer fx100.
jos da zamenim behringera, za neki bolji delay, i mislim da je to to. sto se tice osnovnoh riga. naravno, bice tu gomila modulacija, i zajebancija. xD
Wild Child wrote:MOOG
Znaci smanjen je signal, koliko sam shvatio of poruke, flanger ti ima sranje buffer, i pedala previse sisa signal, tako da je smanjen - verovatno ne primecujes, ali se to i desava best dist-a.nikolic025 wrote:Jel moze do pojacala da zavisi zvuk prilikom rasporeda?![]()
Imam trenutno nekog Behringera od 60W i kad ukljucim tako poredjane,kao da mi je smanjen gain na distu za 10% (odprilike),a kad izbacim flanger,malo manje (brobao sam tako sto prvo ceo lanac,pa ubodem samo iz dista (znaci wah i dist),ali opet malo zaostaje...A kad zamenim mest wah,pa comp (to sam probao i svidja mi se vise tako),pa dist,pa delay,pa chorus,pa flanger onda mi je normalno...Izgleda da flanger malo pravi problema...ili sam ja istripovan,mada mi se cini da i tako tek tek,ali ipak ima manje gaina nego kad ubodem u pedalu,opet kazem,kad izbacim flanger i stavim delay,pa chorus,sve je ok...
Da li to moze da bude do pojacala,ili jednostavno tripuju pedale?Da li je i to ok setup ili nesto moze da mi kvari zvuk?Znaci Wah,comp,dist,delay,chorus,flanger. a cini mi se i ako sto ji chorus pa delay,kao da je takodje malo manje gaina a malo dublje...
Mozda ja zesce tripujem,jer nisam navikao na zvuk pojacala,pa svaki drukciji trzaj ili drukciji denf daje drugaciji zvuk...i ja mislim da odma nesto zeza...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests