Imao sam neku matoru ritam mashinu koja mi nije trebala pa sam je zamenio za stratokaster.
Posle puno godina srecem se sa tim "low budget" varijantama gitari, ali...
(nastavak nakon slika)

Protiv:
Magneti su ono kao na skvajerima recimo, nisu mi neshto, snimicu uskoro demo preko mog voksa pa procenite. Glava gitare mi se ne svidja (shto moze da se odradi testericom

, mada nije toliko strashno, pragovi nisu novi, imaju malko od koriscenja, ali mogu josh da shljakaju. Ne svidjaju mi se share tj godovi na vratu, al kontam da se nece kriviti kad nije poslednjih 4-5 godina koliko je gitara stara...mada ko zna. Maska je bela, to mi je gadno, mora da se turi crna

Nije maple neck...
Za: Ne mogu da verujem da su na gitari koja vredi do 100e, cak je sad na popustu nova oko 8ipo hiljada (inace je 140e nova) civije besprekorne recimo, dakle probao sam namerno da ih rashtimam iz sve snage zavijao zice i nishta...drze shtim savrsheno. Gitara kotira! Akcija je niska, niza nego shto je mogla biti na mom bivshem MIM Fender Stratu, zavrshna obrada pragova je dobra, ne grebu, tremolo je solidnog kvaliteta, ali ono shto je cudno (uz te civije) je da koriscenje i to bash njakanjem tremola, gitara se ne rastimava ni malo, shto je veliki plus mada ja to ne koristim. Nishta ne krcka od elektronike. Vrat je prav kao strela zasad (i pored onih ruznih godova), pragovi imaju fret buzz u kolicini kojoj imam i na mnogo skupljim gitarama, tj ne cuje se preko pojacala no samo malo na suvo kad se okine jace, Ima 22 praga?. Maska ova iako je bela je troslojna...gitara je iz tri dela.
Neznam, il sam ja izgubio osecaj shta je dobra gitara ili sam ubo dobar komad ili jednostavno te Arije rade posao? Probao sam tih jeftinih gitara puno tokom godina od bullet squiera do classic vibe i te astere i sl... Classic Vibe je jedino shto je bolje od ovoga po kvalitetu izrade. Standard Squier ima vishu akciju, rashtimava se, magneti su malko mozda bolji mada to moram da uporedim sa ortakovim squierom...
Plan:
Staviti magnete i novu masku, ostalo ostaviti kako je.
Verovatno ce biti neki hot noiseless Fender magneti ili David Gilmour set (uz crnu masku of kors).
Predlozite magnete i vi, a da nisu preskupi

ili jel znate ko bi mogao da namota ove Arijine da zvuce dobro? trazim standardni zvuk stratokastera u toj opciji (znaci najobicniji funkcionalni zvuk strata)...
Eto stata za igranje.