ovo nije pedla ovo je monstruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!!!!! ima da dam 150e,bar da znam za sta sam daooooooooooo

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
You're gonna cry yourself to sleep tonight!Funkomat wrote:Ode bassman.
Greota za bassmanFunkomat wrote:To sam i ja rekao.
Nup. Posedujem doticnu pedalu, i mogu reci tim ljudima da su se zajebali. Ili ne znaju sta traze.majtimika wrote:jesi li je probao od vecine ljudi sam cuo da je kesa
znaci pedala objasnjava za sve pare!theTrooper wrote:Nup. Posedujem doticnu pedalu, i mogu reci tim ljudima da su se zajebali. Ili ne znaju sta traze.majtimika wrote:jesi li je probao od vecine ljudi sam cuo da je kesa
Ovo je dist. Ne drajv, ne bust, vec dist. I to metalski dist, nista nalik ds1/lampaskim distorzijama. U osnovi, ovo bi trebalo da bude neka verzija preampa iz Randall warheada (Critical bolje zna, ima je covek vec dugo vremena), sto znaci tranzistorski hi-gain dist, namenjen samo za teske metale xD
theTrooper wrote:Nup. Posedujem doticnu pedalu, i mogu reci tim ljudima da su se zajebali. Ili ne znaju sta traze.majtimika wrote:jesi li je probao od vecine ljudi sam cuo da je kesa
Ovo je dist. Ne drajv, ne bust, vec dist. I to metalski dist, nista nalik ds1/lampaskim distorzijama. U osnovi, ovo bi trebalo da bude neka verzija preampa iz Randall warheada (Critical bolje zna, ima je covek vec dugo vremena), sto znaci tranzistorski hi-gain dist, namenjen samo za teske metale xD
pa koje bubrege da ti pomeri,kad bi morao da ih prodas da bi posedovao ovoTenji wrote:
Sta ce ti tamo neka pedala, ovo je bre real deal...Salu na stranu, ovo kad se lepo namesti ume da protrese bubrege...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests