Obožavam ovaj prelaz, negdje na sredini pjesme.Fenomenalno.

Moderators: dejankuki, Trooper
Da, ali ovo je tema "bluz pesme koje treba cuti za zivota", a ne "blues-rock pesme..." i majmun je evolvirao, pa ga ne svrstavamo u ljude!Duane wrote:e jebiga, nije bluz sve sto jedva mrda i radi na plantaži... rispekta old skul ekipi naravno, al ovo je bluz, domaćinski, pravi, električni, moderni, sa dobrom produkcijom i jebački Mojoom... šta sad treba svi da se naljutimo i da kažemo kako je bluz umr'o sa elmor džejmsom... it evolves
Kamo sreće da ima više takvih pozera.nemirkv wrote:Geri Mur je pozer
mislim da, sto bi se narodski reklo, trazis dlaku u jajetu... za mene je ona pesma bluz i tačka, jesi je čuo? ako ti se nesvidža ok, tvoja stvar, za mene je to bluz i stavio sam je tamo gde mislim da treba da je stavim...KPGS wrote:Da, ali ovo je tema "bluz pesme koje treba cuti za zivota", a ne "blues-rock pesme..." i majmun je evolvirao, pa ga ne svrstavamo u ljude!Duane wrote:e jebiga, nije bluz sve sto jedva mrda i radi na plantaži... rispekta old skul ekipi naravno, al ovo je bluz, domaćinski, pravi, električni, moderni, sa dobrom produkcijom i jebački Mojoom... šta sad treba svi da se naljutimo i da kažemo kako je bluz umr'o sa elmor džejmsom... it evolves
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests