Toni Montano aka Velibor Miljković
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Toni Montano aka Velibor Miljković
Ma ko sisa to, nego reci ti meni Dersu, kakva je Madona privatno?
ahahhahahahahahahahhahahah win!

Kladim se da je kec`o u osnovnoj u skolicama i pispiricu....
Tony je stvarno bio OK lik u jednopartijskom sistemu. Dobra muzika, nezaboravni koncerti.
Cak je osnovao ili bio jedan od osnivaca R`n`R stranke pocetkom `90. da bi na kraju nasao sebe pod okriljem kriminala,
SPS-a i JUL-a, prepevavao Twisted Sister u himni FK Obilic...
Verovatno je problem nastao onoga trenutka kad je Tony umislio da je neko drugi.
Ili je stvarno zeleo da bude neko drugi?
Jednom prilikom je sedeo sa nama za stolom krajem `90. i onako nepotrebno poceo da forsira " Znas ti ko sam ja?"
"Ko si bre ti?" je sledilo kao odgovor. Tony se onda masa dzepa, vadi kasetu i pokazjeprstom svoj lik. Sta reci?
"Sad lepo napisi Suci od Tony-ja i slobodan si!"
Mozda bi ovo izgledalo drugacije da smo sedeli za stolom u Beogradu, ali kako je sto bio u Jagodini onda je ovo realan tok stvari. Tako, umesto da dobije batine zbog nepristojnosti, Tony unese lepo raspolozenje poklonivsi kasetu svom najvecem fanu- Suletu koji je i danas cuva.
Cak je osnovao ili bio jedan od osnivaca R`n`R stranke pocetkom `90. da bi na kraju nasao sebe pod okriljem kriminala,
SPS-a i JUL-a, prepevavao Twisted Sister u himni FK Obilic...
Verovatno je problem nastao onoga trenutka kad je Tony umislio da je neko drugi.

Ili je stvarno zeleo da bude neko drugi?
Jednom prilikom je sedeo sa nama za stolom krajem `90. i onako nepotrebno poceo da forsira " Znas ti ko sam ja?"
"Ko si bre ti?" je sledilo kao odgovor. Tony se onda masa dzepa, vadi kasetu i pokazjeprstom svoj lik. Sta reci?
"Sad lepo napisi Suci od Tony-ja i slobodan si!"
Mozda bi ovo izgledalo drugacije da smo sedeli za stolom u Beogradu, ali kako je sto bio u Jagodini onda je ovo realan tok stvari. Tako, umesto da dobije batine zbog nepristojnosti, Tony unese lepo raspolozenje poklonivsi kasetu svom najvecem fanu- Suletu koji je i danas cuva.

- Dersu Uzala
Slabo je vidjam, zivi zena vec 15 godina u Engleskoj. Inace je bila super faca dok je zivela u L.A.ju, sto mogu da posvedoce Ljilja i Olja. Dolazila je kod njih dve u restoran svako vece kad je u L.A.-ju. Nevidjeno kul zena.kurtrose wrote:Ma ko sisa to, nego reci ti meni Dersu, kakva je Madona privatno?
Potpuno zaboravih,
vise sam ga cenio dok je njegov glas dopirao do mog uha putem HiFi uredjaja i razglasa

vise sam ga cenio dok je njegov glas dopirao do mog uha putem HiFi uredjaja i razglasa

meni su rekli da zna das zavija sarme i psuje na srpski!Dersu Uzala wrote:Slabo je vidjam, zivi zena vec 15 godina u Engleskoj. Inace je bila super faca dok je zivela u L.A.ju, sto mogu da posvedoce Ljilja i Olja. Dolazila je kod njih dve u restoran svako vece kad je u L.A.-ju. Nevidjeno kul zena.kurtrose wrote:Ma ko sisa to, nego reci ti meni Dersu, kakva je Madona privatno?
- Dersu Uzala
Normalno, 'talijanka brate, di ne bi znala.Bluesko wrote: meni su rekli da zna das zavija sarme i psuje na srpski!
Znaci Dersu je ghost writer iza knjige "Tajne srpskog dzet seta"?
- Dersu Uzala
Nemoguce. Mozda je doduse knjiga bazirana na zivotu i prikljuceniji istog? Do tell...
I desifrovao je Da Vincijev koud
Nisam razmisljao u tom smeru... Da li to znaci da je Dersu jednom prilikom zadovoljio estradnu zvezdu cevkom hladnog pistolja?
Ne znam zemljak na koju zvezdu mislis, ali ako je iko mog`o to, onda je to The Great One, Dersu
dersu je dao gol za partizan, al su ga poništili... 

Secam se... bila je to utakmica izmedju Borca iz Banja luke i Hajduka na Marjanu... kup ...