Toni Montano aka Velibor Miljković

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
bokicasa

Re: Toni Montano aka Velibor Miljković

Post by bokicasa » 29 Sep 2010, 13:00

ne vidim ovoliko razloga za unistavanje teme...niti za neko podsmevanje ili omalovazavanje.. Kome se ne svidja nek ne komentarise..
ja,a i svi u mojoj kuci volimo da cujemo neke njegove stvari.. Bas sam se juce pitao sta se desilo sa njim,a sad vidim da se otvorila takva tema..

Bluesko

Post by Bluesko » 29 Sep 2010, 14:21

Dersu Uzala wrote:Imate jedinstvenu priliku da upoznate <--- avatara. A i pravi decko gitare. A i neki imaju pik na njega, pa da se istresu. A i da saznaju neke stvari mozda iz prve ruke. Bem li ga. Ce vidimo.

Kapitalista u meni nalaze da se to naplati. Ali eto, mozda se skupe neki iz GKG u Beogradu, pa ako vam je volja...
Dovodis ove gustere u Srbistan??? Vau, that`s awesome

Nego sto kaze Dvejn, ponesi ti nesto nama ovamo i javi se, da se ne trazimo u gomili

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 29 Sep 2010, 14:35

Kome se ne svidja nek ne komentarise..
eh sad i ti:) pa forum, diskusija ovo ono...

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 29 Sep 2010, 22:37

Bluesko wrote: Dovodis ove gustere u Srbistan??? Vau, that`s awesome

Nego sto kaze Dvejn, ponesi ti nesto nama ovamo i javi se, da se ne trazimo u gomili

Guster dolazi, ne ja.

kide

Post by kide » 29 Sep 2010, 23:56

bokicasa wrote:ne vidim ovoliko razloga za unistavanje teme...niti za neko podsmevanje ili omalovazavanje.. Kome se ne svidja nek ne komentarise..
ja,a i svi u mojoj kuci volimo da cujemo neke njegove stvari.. Bas sam se juce pitao sta se desilo sa njim,a sad vidim da se otvorila takva tema..
svaka čast boki, znao sam da ekipa s Voždovca neće izneveriti. tebi i Markoniju velika zahvalnost što ste imali lepu reč za lepog Boru.

što se Dersua tiče on je hendikepiran činjenicom da mnoge iz svoje generacije lično poznaje, a koji su, uključujući i Tonija, kasnije postali velika imena domaće scene, za razliku od njega. ne sumnjam da je zaista bio tata za sve njih pre 30 godina i da su imali respekt za njega, ali test vremena kao jedini validan test je neumoljiv. MIlan, Cane, Koja, Gile... pa čak i prgavi Toni su otišli ili još uvek hodaju kao legende grada i scene, i to su neporecive i neoborive činjenice. sve te pesme, sve te svirke i prateće anegdote su deo života generacija, a Dersua koji jeste veliki gotivac i muzički entuzijasta, život je odveo na neko drugo mesto, u neku drugu realnost.

naš drugar Dersu nikad nije i verovatno neće razumeti jedan od najmudrijih stihova sv. Milana Mladenovića iz pesme "Amerika" sa albuma "Samo par godina za nas":
"i ako sam negde stigao bilo je iznutra,
u sebe u sebe u sebe i nikako spolja...

daleko je, daleko je, Amerika..."

uopšte jedna od najlepših pesama na temu emigracije.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 30 Sep 2010, 00:02

Buhahahaha. :rlol:

Kako siroka opsta kultura, kakva elokvencija, kakva moralna superiornost! :mrgreen:
Ako izdrzite, negde oko sestog minuta pocinje jedna predivna kompozicija. :ziveli:

Da, kide, sta mislis, kao esteta, o Tonijevom outfitu u ovom TV nastupu?

nemirkv

Post by nemirkv » 30 Sep 2010, 00:23

ovo je toliko neverovatno epic!

kurtrose

Post by kurtrose » 30 Sep 2010, 00:29

Seneka se prevrće u grobu :|

Bluesko

Post by Bluesko » 30 Sep 2010, 00:35

Moj deda je Zeletu pokaz`o prvi akord i on je svir`o ispred svoje osnovne skole pre nego sto je Zele i znao razliku izmedju Gibsona i Fendera...

I kad moj dedo kaze da je bolji od Zeleta, onda je bolji i tacka!

kide

Post by kide » 30 Sep 2010, 00:39

sinisake wrote:Da, kide, sta mislis, kao esteta, o Tonijevom outfitu u ovom TV nastupu?
e dakle sinisa tebi ništa nije sveto, pljuckaš po svemu olako bez imalo obzira, ccc... duboko si me razočarao svojom sprdnjom i potprckivanjem na račun ikone Beograda kakva je Toni.

što se tiče stajlinga pa za taj nastup je očigledno odabrao kežual varijantu, što možda nije prikladno za onu scenografiju (trebo je nešto svečanije), ali čovek je toliko opušten i siguran u sebe da može i tako neobavezno da se pojavi na TV. recimo dr. Milić je tu mnogo dosledniji jer iako ima samo jedan rokerski autfit, on je efektan u svakoj prilici.

Bluzko, kakve veze ima sad Zele sa Tonijem, saberi se druže.

kurtrose

Post by kurtrose » 30 Sep 2010, 00:49

kide wrote:
sinisake wrote:Da, kide, sta mislis, kao esteta, o Tonijevom outfitu u ovom TV nastupu?

što se tiče stajlinga pa za taj nastup je očigledno odabrao kežual varijantu, što možda nije prikladno za onu scenografiju (trebo je nešto svečanije), ali čovek je toliko opušten i siguran u sebe da može i tako neobavezno da se pojavi na TV. recimo dr. Milić je tu mnogo dosledniji jer iako ima samo jedan rokerski autfit, on je efektan u svakoj prilici.
Da, ali ako ta sigurnost u sebe nije na mestu onda si samo jedna velika budala... Pitanje je koliko ko njega vrednuje kao umetnika i osobu, i da li smatra za shodno da sebi daje toliko oduška.. A opet, nije ni bitno šta ko drugi misli, jer svako ima svoju stvarnost koja je jedina ispravna, tako da ... Ja mislim da je tenkre, on da je faca, i svi smo u pravu :D

kide

Post by kide » 30 Sep 2010, 00:58

kurtrose wrote:Da, ali ako ta sigurnost u sebe nije na mestu onda si samo jedna velika budala... Pitanje je koliko ko njega vrednuje kao umetnika i osobu, i da li smatra za shodno da sebi daje toliko oduška.. A opet, nije ni bitno šta ko drugi misli, jer svako ima svoju stvarnost koja je jedina ispravna, tako da ... Ja mislim da je tenkre, on da je faca, i svi smo u pravu :D
kurte, iskren da budem, nisam ni ja najsrećnij kad Toni progovori i zamuca na bilo koju temu, često imam i transfer neprijatnosti zbog toga, ali kao što sam već napomenuo na prvoj strani ja držim do principa razdvajanja ličnosti i dela autora. Toni kao ličnost jeste sporan, i moglo bi se čak reći da je tenkre, ali kao što bokicasa reče postoje neke pesme iz 80ih koje su mnogima ostale u najboljem sećanju a i danas su rado slušane, makar iz čiste nostalgije.

uopšte mene uvek pogodi sklonost većine da olako sudi i presuđuje drugima. pogotovo kad za nekakve stroge presude nema naročitog povoda.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Sep 2010, 01:06

sinisake wrote:Buhahahaha. :rlol:

Toni toni, toni bomboni. Sirova verzija vecine nasih "zvezda" znachi ima taj znachi trip, i to je to. Roki Balboa, retard i junak u jednom coveku. Njegova muzika je idejno vrlo slicna meni muzici koju je radio Bajone, poznati ljubitelj onih najmladjih, a ja cu probati da vas podsetim na lepotu koju nam je nudio i taj, neznamnisamzashto pomenuti gospodin

Image
:povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac:
:D

sinisake
The original one

Post by sinisake » 30 Sep 2010, 01:08

e dakle sinisa tebi ništa nije sveto, pljuckaš po svemu olako bez imalo obzira, ccc... duboko si me razočarao svojom sprdnjom i potprckivanjem na račun ikone Beograda kakva je Toni.
Kide, ne znam otkud taj utisak, pa ja sam za razliku od vecine ostalih, ostao u okvirima teme, i pokusao prepostenim forumasima da prezentujem makar deo rada ovog znamenitog rokera sa beogradskog asfalta, kao i jedan medijski nastup (nazalost jedini koji sam uspeo da iskopam na Jutjubu), u kom njegova visprenost narocito dolazi do izrazaja. Iako ti tvrdis (a nisi usamljen u tome) da delo treba odvajati od licnosti autora, ja ipak volim da imam kompletnu sliku. Samo poznavanje licnosti autora katkad nam omogucava i potpuno razumevanje njegovog dela, zar ne?
:lol: :ziveli:
Bluzko, kakve veze ima sad Zele sa Tonijem, saberi se druže.
:1:

Da, i mene je zacudio ovaj bizarni post. :o

Uh, Nemanja, taman sam krenuo da spavam, i sad necu moci. Pogodio si me ovim BajoneTom, ravno u srce. :ziveli:

vasko

Post by vasko » 30 Sep 2010, 18:52

carska tema

Post Reply