dobra stvar skroz!BaticaBG wrote:Evo i mog malog doprinosa od pre par godina...http://www.youtube.com/watch?v=Lmx-QrmbOko
Naši na Youtube-u...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Naši na Youtube-u...
Mobilni neki telefon i bog zna kakvi programi za konvertovanje i sklapanje zvuka i slike a plus i ne znam to da radim ali bitno je da sam imao volju...I da.Važno je učestvovati

e zvuk je do jaja covece, molim te ne prodavaj ovu gitaru,hvala 

Hahaha neću,mislim ne toliko zbog zvuka nego zato što sam se toliko smorio od prodavanja i kupovanja da mislim da više nikad ništa neću prodavati a ako bude keša možda nešto i kupim

zoxy koja je ovo gitara, headstock me podseca na one matore karamer strikere?
Pogodio si vrat je od Kramer strikera,telo i elektronika Blade tetra standard 
I da magneti su Seymor Duncan SJB-1

I da magneti su Seymor Duncan SJB-1
Evo i jedan sa bendom samo ovo neko opet nije sliku i zvuk slozio al sta da se radi ja da ga editujem nemam ni mashinu ni zivaca

Kolega, dobro ti zvuci ovaj bas, a i fino si odsvirao. Nije los ni ovaj lajv uradak sas bendom... jedino sto Kapisoda nije dovoljno sredovao, ahahaha. Zezam se! 

Heheheh pa da ali ovo je prva pesma tek zagrevanjesinisake wrote:Kolega, dobro ti zvuci ovaj bas, a i fino si odsvirao. Nije los ni ovaj lajv uradak sas bendom... jedino sto Kapisoda nije dovoljno sredovao, ahahaha. Zezam se!

Drugari, evo bass je kod mene 6 dana, pa sam malo poceo da sviruckam, budite blagi jer je snimak krsh, a i ovo sam vise snimio da mogu da cujem sebe dok ne sviram. Reko' da mi i vi kazete kako vam deluje, ja svega ukupno imam mozda 2 meseca sviranja bass-a (svirao sam gitaru godinama, pa su prsti kol'ko toliko spretni), i to u neka tri intervala, sa mesecima pauze izmedju...
Kako vam deluje za pocetnika?
Za pocetak deluje kao kao da imas fino razvijene prste desne ruke. Samo vezbaj da dobijes izdrzljivost. Leva ruka ti je, kako ja kategorisem, funky. Imas groove, imas dobar bass, samo napred. :.)
Fino se snalazisH3atman wrote:
Drugari, evo bass je kod mene 6 dana, pa sam malo poceo da sviruckam, budite blagi jer je snimak krsh, a i ovo sam vise snimio da mogu da cujem sebe dok ne sviram. Reko' da mi i vi kazete kako vam deluje, ja svega ukupno imam mozda 2 meseca sviranja bass-a (svirao sam gitaru godinama, pa su prsti kol'ko toliko spretni), i to u neka tri intervala, sa mesecima pauze izmedju...
Kako vam deluje za pocetnika?

ja ovako nisam svirao ni posle 2 godine
a mozda ni sad ne sviram tako dobro, sumnjiv si ti meni Hitmene 

hehehehe, preterujes za sve pare, ali hvala prija, instant entuzijazam za vezbanjem...groove wrote:ja ovako nisam svirao ni posle 2 godinea mozda ni sad ne sviram tako dobro, sumnjiv si ti meni Hitmene
Dobro ovde je mnogo vise od 6 dana vezbanja, letos kad mi je bila ona korveta kod mene dve nedelje sam isto vezbao ovaj bass line, jer mi je prokleto AWRSOME. Ipak sve sto sam napisao je tacno, sve ukupno sviranja bass-a imam mozda 2 meseca, kad malo bolje razmislim ni toliko, ali 'ajde...
U svakom slucaju slucaju uradicu jos snimaka da odagnam sumnje....

Hvala svima jos jednom, pozz...
ne kazem da nisi ti na snimku, nego da predobro sviras za nekog ko svira samo 2 meseca