Šta vas nervira u muzičkim pravcima?
Re: Sta vas nervira u muzickim pravcima?
@void nisam ni ja ogranichen samo na black,death i ae u poslednje vreme malo trash volim da chujem sve shto je dobro al' nevolim kada mi neko kenja o muzici,pravi se mnogo pametan i glumi neshto,a do juche je bio drugo 

Mislim da je ovo bilo u nekom od prethodnih postova,mene najvise nervira kad vidim neku dobru gitaru poput stratocastera ili les paul-a,a svira neki koji non-stop jedan te isti akord kroz istu pesmu ponavlja sto puta i sam ide ritmicno gore-dole,to mi se desavalo kad gledam televiziju i naletim na nekog grandovca koji iza sebe ima bend u kojem svi imaju neku extra opremu,a nemaju pojma itd...
1.Najgore mi je kad pitam nekoga sta slusa, a on kaze "Sve osim metalike", misleci na metal kao muzicki pravac.
2.Takodje me nervira kad ljudi rok, pa cak i peperse (koji se jedva mogu nazvati rokerima), poistovecuju sa nekim najekstremnijim death metalom, sektama i sl.
3.Mrzim je6eHe seljake (znam da je malo neosnovano, ali je6iga)!
4.Mrzim ogranicenost
Ne znam za vas, ali ovaj topic mi deluje nekako ljubomorski. (koji izraz...
)
Chipse, kad bi imao vezu da te ubace u grand, i ti bi za mesec dana sve to zaradio. I ne bi se zalio... Bar ja ne bih...
2.Takodje me nervira kad ljudi rok, pa cak i peperse (koji se jedva mogu nazvati rokerima), poistovecuju sa nekim najekstremnijim death metalom, sektama i sl.
4.Mrzim ogranicenost
Ne znam za vas, ali ovaj topic mi deluje nekako ljubomorski. (koji izraz...

Chipse, kad bi imao vezu da te ubace u grand, i ti bi za mesec dana sve to zaradio. I ne bi se zalio... Bar ja ne bih...
4.Mrzim ogranicenost

Mene najvise nerviraju ovi metalci (dimmu borgir i kompanija) koji se sminkaju i svi nose istu crnu koznu odecu, obrnute krstove, ista brada, ista kosa, iste jebene gitare, isti zvuk i naravno onaj uzjeban pogled sa glavom nagnutom nazad
To kad vidim...
Jednostavno ne mogu da vidim tako nesto i da ne kazem da su svi do jednog pozeri.
Ne zelim da napadam ikog ovde ali kad se vec praznimo...
To kad vidim...
Jednostavno ne mogu da vidim tako nesto i da ne kazem da su svi do jednog pozeri.
haha, idi u slike clanova i pogledaj kako smo ja i ortak to isparodirali profi na projektu iz fotografije:)
Mene nerviraju povrsni ljudi koji sve vide tako kao sto ti sad napisa.Funkomat wrote:Mene najvise nerviraju ovi metalci (dimmu borgir i kompanija) koji se sminkaju i svi nose istu crnu koznu odecu, obrnute krstove, ista brada, ista kosa, iste jebene gitare, isti zvuk i naravno onaj uzjeban pogled sa glavom nagnutom nazad
To kad vidim...

Doolio wrote:haha, idi u slike clanova i pogledaj kako smo ja i ortak to isparodirali profi na projektu iz fotografije:)

Znam da sve pravce povezuje nekakva stereotipija ali u rock-u blues-u ili cemu god bar razlikujem ko je ko
To sto ih ne razlikujes je zato sto neslusas taj pravac muzike.
naravno, ali topik je takav da on to moze da kaze, u tome je poenta, u principu, da je topik ozbiljan ja ne bih isprozivao nijedan zanr, jer ja nisam i ne mogu da budem merilo za nesto jer jednostavno imam svoj licni ukus, a to vec iskljucuje autoritet za objektivnost, ali ovde je poenta 'sta vas nervira', znaci niti je bitan razlog, niti je bitan uzrok, niti je bitna opravdanost, samo da se sipa:)
OK nervira me kako slike na licnim kartama uvijek lose ispadnu.
Nerviraju me Srbijanski carenici.
Nerviraju me Srbijanski carenici.
- KnightOfDoom
- Site Admin
A to, kontam, na neki ludi nacin ima veze sa muzickim pravcima? 

Carenici imaju ali licna nema....ili mozda ima......to ti je sve kosmicka metafora aritmeticke jednacine pitagorine teoreme...
- KnightOfDoom
- Site Admin
A onda ok 

Aha, sad ja kontam zasto vecina pingvina dok lete kroz juzne krajeve suma, ostaje bez kerozina i sodomizira divlje veverice kasikama za supu.......aha, znaci zbog toga.....pa da, ima smisla....Sezax wrote:to ti je sve kosmicka metafora aritmeticke jednacine pitagorine teoreme...
Nervira me "Sabanizam" jednom recju.....mada i to sve slabije i slabije kako odmice vreme.....