bash lep komad - svidja mi se sto je skroz beo - prva asocijacija mi je inteligencija, tj deluje inteligentno , tj aludira na inteligentnog vlasnika, mada ga ne znam, al sve jedno - tako deluje bass.groove wrote:dovidjenja prijatno... over & out
Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
imam utisak da ga je neko skinuo golog
'bem ti belu gitaru

'bem ti belu gitaru
Hehehehe pa ima tu nešto mada ja npr mrzim crne gitare em gde god da je pipneš ostane sva musava od prstiju em kad je staviš na sebe ko da ništa nisi stavio

Zoxybass wrote:Hehehehe pa ima tu nešto mada ja npr mrzim crne gitare em gde god da je pipneš ostane sva musava od prstiju em kad je staviš na sebe ko da ništa nisi stavio![]()

Haha,jes Zoxy jbt u pravu si skroz, da nemam maple neck prakticno bi svirao vazdusnu gitaru 

Hehe pa mislio sam ono vidiš nekog svira npr crni Gsr 180 ili Ken Smith ili šta god,dok ne pridješ bliže vidiš basista svira neku crnu gitaru,uopšte ne znaš koju.......Tako smo i mi Crncima svi isti...groove wrote:Haha,jes Zoxy jbt u pravu si skroz, da nemam maple neck prakticno bi svirao vazdusnu gitaru

Svirao sam ga sinoc, ima ga lik odavde iz kg-a, stvarno strasno...

E ovaj Road worn je stvarno opak jazz bass.čačkao sam ga u mitrosu,jeste da je skup(mislim 1100e za mim instrument
) i ne svidja mi se što je izguljen ali ima i zvukčinu i vrat je super i sve.

Mim 1100e? Nisam znao da je tako skup za mexikanca... A i estetski izgleda kao funk/jazz bass, sam izgled ti daje volje da vezbas. :.)Zoxybass wrote:E ovaj Road worn je stvarno opak jazz bass.čačkao sam ga u mitrosu,jeste da je skup(mislim 1100e za mim instrument) i ne svidja mi se što je izguljen ali ima i zvukčinu i vrat je super i sve.
Da pa tu je negde 100 i neka hiljada din a evo i ovde http://www.thomann.de/gb/fender_road_wo ... ss_frd.htm 

Pored Jaco-vog basa bi' jedino ovog uzeo, sto se jazz oblika tice.Zoxybass wrote:Da pa tu je negde 100 i neka hiljada din a evo i ovde http://www.thomann.de/gb/fender_road_wo ... ss_frd.htm