TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- Nyarlathotep
- MF veteran
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
zato što svira isto ko bordo i sunburst.Stanko wrote:Sta se svi zovete Milan Cvetanovic?![]()
Sto uze belog firebirda![]()
![]()
![]()

Ma sprdam se, kako god se tebi svidja
Meni samo ne lezi ta boja

joj legendo kolko si se uhvatio boje! kad kupujes gitaru od 1700evra, boja je zadnje na sta mislis...Stanko wrote:Ma sprdam se, kako god se tebi svidja![]()
Mislim da je covek mislio i na boju, i da je bas zbog toga uzeo belu?Duane wrote:joj legendo kolko si se uhvatio boje! kad kupujes gitaru od 1700evra, boja je zadnje na sta mislis...Stanko wrote:Ma sprdam se, kako god se tebi svidja![]()
Ko hoće da kupi tu gitaru da je svira zapravo u bendu, a ne da mu visi na zidu u sobi, bolje da razmisli o nečemu drugom, sem ako nema bendovski kombi ili autobus
Ne je za kola.

Ne je za kola.
Hahaha joj ovo sam cuo vise puta skoro+Hopkins+ wrote:Ko hoće da kupi tu gitaru da je svira zapravo u bendu, a ne da mu visi na zidu u sobi, bolje da razmisli o nečemu drugom, sem ako nema bendovski kombi ili autobus![]()
Ne je za kola.

- Nyarlathotep
- MF veteran
hehhe... meni je to svejedno. potpuno.Stanko wrote:Ma sprdam se, kako god se tebi svidja![]()

- rock action
- rock action
- Nyarlathotep
- MF veteran
ova stvar može i bolje da se odsvira, a i svirali smo na onim govnjavim Fender glavicama. Pankos je ubacio na brzaka ove treši klipove. eto, onako...

Evo da ponovim i ovde šta sam napisao tamo na temi o sinoćnjem koncertu:
Ja vam se drugari svima izvinjavam zbog tog sranja koje se desilo. Momci iz Tone su zakazali koncert, mi smo bili samo gosti, ali nisu ni oni krivi, i njih su prevarili. Ovi iz Akademije su uspeli da zakažu dva događaja za isto veče i to oba u onom malo klubu. Nisu krivi ni oni klinci reperi, i njima su rekli da tada dođu.
Isključivi i jedini krivac su ovi sa Akademije, Korki i cela ta ekipa. Zbog takvih ljudi je rok muzika tu gde jeste u Srbiji. Gramzivi jadnici kojima je 30e više i par hiljada sa šanka bitnije od svog obraza... ali nema veze, više niko od nas neće kročiti tamo pa makar bio rijunion Pink Floyda a da kao predgrupa sviraju Sleep i Spacemen 3. Bilo koji bend u kome ja sviram ili bilo ko od mojih druga, tamo više neće svirati, i svima ćemo da pričamo za ovo i ko god bude hteo da radi tamo koncert iz sve snage ću ga odgovarati od toga. Nadam se da će propasti i pocrkati od gladi.
Mi uvek sviramo za putne troškove, u Beogradu i džabe, niko od nas se ne loži da je neko i nešto, niti da će postati. Svako ko je odgledao jedan koncert Temple of the Smoke, nezavisno od toga šta misli o našoj muzici i da li mu se sviđa kako sviramo, je sigurno primetio koliki trud smo mi u ložili u to, ako ništa makar fizički. 3 kutije, 3 glave, bubanj, 2 stalka za sint, 2 sinta, 2 velika pedalborda, 3 rek jedinice, gitare, milion kablova, sempler, kejos ped, mikseta, mikrofon za dabove, još milion kablova... To preneti sve negde, da bi odsvirao dve pesme i tako se ophodili sa tobom... to je stvarno sramota, nismo došli da loše sviramo obrade gansa i skorpijonsa.
Još jednom izvinite svi koji ste došli, moramo da se odužimo za ovo, iako stvarno nije naša krivica, organizovaćemo neki besplatan koncert za sve ljude koji su sinoc platili kartu a bili ispaljeni.
Ovima sa Akademije želim sve najgore, i sada već znam 4-5 bendova koji zbog onoga sinoć neće kročiti više tamo, dokle god to mesto vode sitne jajare, secikese i herojinski zavisnici.
- Nyarlathotep
- MF veteran
potpisujem sve sto je Hopkins rekao... majku da im ***** seljacku da im *****. 

Prvo da se zahvalim momku koji svira fajerbrd sto mi je, vidno nervozan nakon kraja 'svirke' lepo i kulturno objasnio kada i gde ce svirati ponovo!
A sad ono sto me stvarno zanima- ce bude neki povracaj novca u vidu piva ili tako nesto?
anyways, i te tri pesme ste odsvirali muski, rispekt!

A sad ono sto me stvarno zanima- ce bude neki povracaj novca u vidu piva ili tako nesto?

anyways, i te tri pesme ste odsvirali muski, rispekt!