Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
johnny_b_good

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by johnny_b_good » 18 Oct 2010, 21:30

Ja kontam da uzmem neki polovni procesor al sve me strah..

Strat08

Post by Strat08 » 18 Oct 2010, 23:14

johnny_b_good wrote:Ja kontam da uzmem neki polovni procesor al sve me strah..
Mislim da se neces zeznuti, ako nazoves lika, vidis kakav je (lik) i odes licno po to, mada, skontaces i kad se cujes sa likom da li je prevarant ili pošten :ziveli: Ja sve pedale koje sam uzimao bile su na nevidjeno, ali sam prije toga zvao lika, popričao i tražio slike :wink:

mfilip

Post by mfilip » 18 Oct 2010, 23:38

Da ne bude samo da kudimo prodavce....

Pre nekog vremena sam postavio oglas i trazio za tu stvar koju sam prodavao 230 evrica i bio sam spreman malo da smanjim cenu kada neizostavno dodje do cenkanja... Zove me lik i zvuci skroz nezainteresovano, nema pojma nista oko detalja i ispituje me (iako je sve do poslednje stavke bilo u oglasu, sa sve linkovima na vece muzicke radnje kod nas i inostranstvu) i u jednom trenutku mi kaze : " Ej ja sam tu prolazim kroz Nis za pola sata pa da ti dam ja 100 evra i da zavrsavamo posao" :O.o: :O.o: Naravno da sam se samo zahvalio na ponudi i spustio slusalicu.

Razumem i ja da su cene prenabudzene i da nema para...da se tesko prodaje i jos teze zaradjuje ali stav tog coveka je bio tako odvratan da mi je bilo muka...

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 19 Oct 2010, 00:11

Strat08 wrote:
Mislim da se neces zeznuti, ako nazoves lika, vidis kakav je (lik) i odes licno po to, mada, skontaces i kad se cujes sa likom da li je prevarant ili pošten :ziveli: Ja sve pedale koje sam uzimao bile su na nevidjeno, ali sam prije toga zvao lika, popričao i tražio slike :wink:
Vidim ima dobrih procesora za male pare al sad da li sve radi itd..nisam ljubitelj polovnog,ali eto videh rp300 za 5.500 itd

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 19 Oct 2010, 07:31

mfilip wrote: i u jednom trenutku mi kaze : " Ej ja sam tu prolazim kroz Nis za pola sata pa da ti dam ja 100 evra i da zavrsavamo posao"
slicno kao meni, lik mi nudi 170e za gitaru koju sam ja prodavao za 270. Naravno, kad je dosao ozbiljan lik, spustio sam cenu na 250 i prodao...

Driver

Post by Driver » 19 Oct 2010, 08:23

johnny_b_good wrote:
Strat08 wrote:
Vidim ima dobrih procesora za male pare al sad da li sve radi itd..nisam ljubitelj polovnog,ali eto videh rp300 za 5.500 itd
U principu te sprave rade ili ne, proveris prekidace kako rade i to je to.

Strat08

Post by Strat08 » 19 Oct 2010, 10:06

evo malo prodavaca, a da nije vezano za sajt "kupujem prodajem" - http://www.plexusstudio.com/www/novi%20 ... rodaju.htm
Bacite pogled na cijene :roll:
GSR 180 247e, u Mitrosu 17 k dindzi :mrgreen:
DS - 1 77e :lol:
RG 350 DX 461e, u Mitrosu 39k dindzi :roll:
itd, itd :mrgreen:

P.S. "- studio vrsi nabavku nove opreme po narudzbini po veoma popularnim cenama." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Margos

Post by Margos » 19 Oct 2010, 21:57

E znam da nema veze sa instrumentima ali .....

http://www.kupujemprodajem.com/Kondomi- ... _id=625891

NOVI,NE KORISCENI!!!Sta koji ***** :krstise:

Inace lik ima pravo malo bogatstvo u instrumentima i opremi.Djeni,Nedja jedan te isti lik.Kupovao sam od njega neke sitnice i ok je lik skroz.Ali Nedja brate,kondomi?Zar je dotle doslo :mrgreen:

sl0e

Post by sl0e » 19 Oct 2010, 21:58

A ta 3 nesrecna komada daju u studentskoj poliklinici za dz.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 19 Oct 2010, 22:18

ja ne mogu da verujem da je juche lik za mesa twin pedalu stavio cenu od 450e.

Margos

Post by Margos » 19 Oct 2010, 22:25

Odavno se vrti ta pedala.**** ga,ima mnogo gvozdja.A znas li ti koliko je gvozdje skupo sada :mrgreen:

Strat08

Post by Strat08 » 19 Oct 2010, 23:29

Margos wrote:E znam da nema veze sa instrumentima ali .....

http://www.kupujemprodajem.com/Kondomi- ... _id=625891

NOVI,NE KORISCENI!!!Sta koji ***** :krstise:

Inace lik ima pravo malo bogatstvo u instrumentima i opremi.Djeni,Nedja jedan te isti lik.Kupovao sam od njega neke sitnice i ok je lik skroz.Ali Nedja brate,kondomi?Zar je dotle doslo :mrgreen:
ovo je vrh! :mrgreen: nema dalje :lol: :lol: :XD: :XD:

kumkat
Site Admin

Post by kumkat » 19 Oct 2010, 23:56

Jos jedan link na neki oglas i ide lock na temu.... a ko stavi link zna se :)

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 20 Oct 2010, 02:51

prvo meni je nenormalno kako ljudi koji hoće nešto da kupe, stalno mi šalju poruke?! I to stalno pokušavaju da se cenkaju porukama. A redovno napišem da ne odgovaram na SMS, već samo na poziv, ali džabe....hvala bogu, pa sam se skrasio sa opremom, i odavno nisam ništa prodavao ni jurio.

A podseti se kad sam pročitao ovo o beozobraznoj ponudi. Naime, kada sam prodavao staru mesa boogie dual rectifier glavu. Okačio sam cenu tipa 1700 evra. Pa kao i svaki ostali, malo bi spustio kad bi došlo do cenkanja. Čovek me zove, i kaže mi sledeće. "Brate, aj da se ne raspravljamo, i glupiramo, da ja dođem, lepo i dam ti 650€ za nju, iu da završimo posao." ? Ja u najmanju ruku nisam mogao da verujem. Pitao sam ga njakulturnije da li se zeza sa mnom, a on je odgovorio da je mrtav ozbiljan. Na šta sam ja već vidno iznerviran, njegovim stavom, i nenormalnim bezobrazlukom, rekao, "A da ja vama lepo dam glavu za džabe, i da vas častim još uz to jedno 500 evra da vam se nađe za trošak? "....On je meni onda počeo da psuje, da ne citiram sad i to, i nastavio sa, j.... ti mater, onda je ti prodaj za te pare, nikad neces uspeti.

Da naglasim samo da sam uspešno prodao glavu 2,3 nedelje posle toga... :D

groove

Post by groove » 20 Oct 2010, 08:28

^
a jel treba da ti kazem da mi je lik nudio za MM Stingray-a koji nije ni bio na prodaju nego se uz pojacalo nasao na slici oglasnoj a inace je 2K eura u radnji, berindzera polovnog od 100w i 300 evra!!! Da sam mogao da ga ubijem kroz telefonsku slusalicu, sigurno bih...car! :bravo: :bravo: :bravo:

Locked