To je Nyarlathotep, dečko sa postom pre tvog.nemirkv wrote:Prvo da se zahvalim momku koji svira fajerbrd sto mi je, vidno nervozan nakon kraja 'svirke' lepo i kulturno objasnio kada i gde ce svirati ponovo!

Povraćaj novca će biti u obliku besplatnog koncerta na kome ćemo svirati samo mi, i to na nekom mnogo lepšem mestu, sa svetlosnim i vizuelnim dodacimanemirkv wrote:A sad ono sto me stvarno zanima- ce bude neki povracaj novca u vidu piva ili tako nesto?![]()
anyways, i te tri pesme ste odsvirali muski, rispekt!

Mi smo se prvo razmišljali da li da uopšte sviramo, jer su nam pre nego što smo izašli na "binu" rekli da imamo 10 minuta da sviramo, na šta smo svi odlepili. Onda sam pomislio na sve ljude, koliko god ih bilo, pa neka je i 10 koji su došli samo nas da čuju, i bio sam u fazonu "Ma sviramo, ne zanima nas ništa" I uspesmo nekako da odsviramo tih 20 minuta... Iako je stvarno bilo preveliko cimanje doneti sve ono i namestiti za samo 20 minuta svirke, najviše mi je bilo žao ljudi i stvarno nisam želeo da neko pomisli da smo neki ispaljivači ili tako neke muvare...
Nadam se da se vidimo na ovom iskupničkom koncertu, poradićemo na tome što pre.