Naši na Youtube-u...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
H3atman

Re: Naši na Youtube-u...

Post by H3atman » 17 Oct 2010, 12:43

Heheheheh, tim bolje onda. :ziveli: :ziveli: :ziveli:

Znam da ima svega online, evo pogledaj kada sam se registrovao na forumu i koliko postova ima, nisam bas u fazonu da budem voljen u cyber space-u, nemam apsolutno nista od toga da lazem kada sam poceo da sviram da bi mi ljudi rekli da sam dobar.

Bass sam prvi put uhvatio pre par godina kao sto sam i rekao, posle nekog vremena sam kupio jedan, koji sam odmah morao da prodam, ispala neka dobra kombinacija, kupio sredio gitaru i posle mesec dana je prodao za 100e vise, jer mi je bilo frka za kesh. Imao sam family emergency...\

Vise od godinu dana posle toga (letos) sam uzeo onu korvetu o kojoj sam pisao koju sam hteo da kupim, i kao sto na temi pise morao sam da je vratim, posle 2-3 nedelje, tako da. Evo sada sam tek kupio svoj prvi bass, i ovo je rezultat svega toga.

Idem sada da vezbam jos, jer radnim danima radim i nema se bas vremena :(, jos jednom hvala na pohvalama... :)

Zoxybass

Post by Zoxybass » 17 Oct 2010, 15:00

Odlicno! :bambi:

mfilip

Post by mfilip » 17 Oct 2010, 15:52

Odlicna svirka...Bacio si me u bedak ali i izmotivisao da ja sednem da vezbam malo :)

BaticaBG

Post by BaticaBG » 20 Oct 2010, 18:31

Bravo Hitmene....evo poslusaj i sta De Niro ima da ti poruci...
http://www.youtube.com/watch?v=iZtbASCE7ZY

H3atman

Post by H3atman » 21 Oct 2010, 15:23

Hehehe, hvala puno... :)

Skidam jos nekih pesmica, pa cu pokusati da napravim neki ceo snimak, gde ce se gitara malo bolje cuti...

michabass

Post by michabass » 21 Oct 2010, 16:57

H3atman wrote:

Drugari, evo bass je kod mene 6 dana, pa sam malo poceo da sviruckam, budite blagi jer je snimak krsh, a i ovo sam vise snimio da mogu da cujem sebe dok ne sviram. Reko' da mi i vi kazete kako vam deluje, ja svega ukupno imam mozda 2 meseca sviranja bass-a (svirao sam gitaru godinama, pa su prsti kol'ko toliko spretni), i to u neka tri intervala, sa mesecima pauze izmedju...

Kako vam deluje za pocetnika?
aha hah aha ha ha ah aha hahahahahaahah sviraš dva meseca????? :mrgreen:

aj važi.... a ja sam Bruce Lee... :bambi:

Opuštena desna ruka, dead notes, besprekoran time, string skipping, imaš opasan groove za koji su potrebne godine sviranja.... ti nas malo zezaš ovde a?

u svakom slučaju dobro nam došao i daj još neke klipove... da se smejemo od uva do uva :bravo:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 22 Oct 2010, 00:26

Rekao je covek da svira gitaru godinama. Nije neki problem svirati bass kad sviras gitaru godinama. :bambi:

H3atman

Post by H3atman » 22 Oct 2010, 08:45

Ljudi sta god, stvarno mi nije bitno, sviram onoliko dugo koliko god mislite da sviram. :)

Poenta ovog snimka je bila da vidim da li je zaista dobro kako je meni zazvucalo, jer sam bio iznenadjen i da dobijem neke konstruktivne kritike. Vec sam rekao sve sto sam imao na tu temu u nekom od prethodnih postova, na forumu sam prijavljen vec neko vreme i nisam nista pisao. Nisam ovde da bih bilo koga zezao niti da bih lagao.

Snimci su pre svega namenjeni meni, da vidim da li gresim, i prvo sam uradio audio ovoga, kad mi se ucinilo da to zvuci kako treba, snimio sam i video da bih okacio ovde da vidim da li je stvarno tako. Video je private i moze da ga vidi samo neko ko ima url, ne moze se naci na bilo kakvom search-u, nije poenta cyber popularnost.

Ako hocete, 'ajde da se dogovorimo koliko dugo sviram, pa neka bude tako, a snimci ubuduce neka budu materijal za kritike iz kojih cu mocu da naucim nesto, jer imam dosta da ucim, a ne za raspravu da ovu temu. :ziveli:

U svakom slucaju hvala na komentarima, stvarno daje motivacije za vezbanje... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

michabass

Post by michabass » 22 Oct 2010, 21:42

Ma cool meni je drago da vidim da neko tako lepo svira a da mu nije trebalo mnogo vremena da dotle dodje --taj neko je talenat

... samo...voleo bih da čujem istu ovu bas liniju da odsviraš samo s metronomom ili još bolje bez ikakve pratnje, da čujemo jasno

SteveHarr

Post by SteveHarr » 23 Oct 2010, 10:41

Dersu Uzala wrote:Rekao je covek da svira gitaru godinama. Nije neki problem svirati bass kad sviras gitaru godinama. :bambi:
Prilično potcenjivački :D
Pa nije svirao gitaru prstima,da takvu kontrolu na bassu ima.
Whatever,ja u onom klipu svakako čujem samo originalnu liniju,bez uvrede H3a

groove

Post by groove » 23 Oct 2010, 11:24

Whatever,ja u onom klipu svakako čujem samo originalnu liniju,bez uvrede H3a
u majku mu, vidis ja o tome uopste nisam razmisljao..prihvatih zdravo za gotovo ono sto cujem.. :D

H3atman

Post by H3atman » 23 Oct 2010, 11:26

Svirati bass je potpuno drugacije od gitare, ako ces ga svirati malo ozbiljnije. Prsti na desnoj ruci, svirao sam ja gitaru fingerpicking ali nema veze sa ovim, dead notes, groove, sama kontrola levom ruku. Meni izgleda to lezi...

Nema uvrede naravno. Odsviracu je ovih dana klot, pa cete cuti bass...

SteveHarr

Post by SteveHarr » 23 Oct 2010, 11:32

H3atman wrote:Svirati bass je potpuno drugacije od gitare, ako ces ga svirati malo ozbiljnije. Prsti na desnoj ruci, svirao sam ja gitaru fingerpicking ali nema veze sa ovim, dead notes, groove, sama kontrola levom ruku. Meni izgleda to lezi...

Nema uvrede naravno. Odsviracu je ovih dana klot, pa cete cuti bass...
+1 :)

vlobrk

Post by vlobrk » 25 Oct 2010, 14:55

Da zvuci super,zvuci.
To je ipak najbitnije.

Sto se tice opustenosti i ostalog mozda je fora u ovome:
i prvo sam uradio audio ovoga, kad mi se ucinilo da to zvuci kako treba, snimio sam i video da bih okacio ovde da vidim da li je stvarno tako.
Mozda zbog toga delujes toliko nonsalantno na snimku.

Na kraju nije ni bitno.
Zvuci odlicno i to je to. :ziveli:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 25 Oct 2010, 19:01

ima li neko sugestiju za neki dobar preamp, a da je ujedno i ekonomičan, hoću da snimim i ja neke obrade, uključio bih se u komp preko tog preampa..

Post Reply