Unapred hvala
''Poigravanje sa squier bullet stratom''
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
''Poigravanje sa squier bullet stratom''
Zdravo svima, posto imam Squier Stratocaster bullet (red - crveni), resih da se malo poigram sa njim i da promenim nesto. Znam da nikada necu dobiti neki zvuk ali cisto onako, izgled... Svidja mi se stratocaster zute boje pa sam razmisljao da ga ofarbam pa ako moze neki savet gde, kako, KO...? Naso sam neke maske u mitrosu jeftine koje bih mogao promeniti... i tako neke stvari, ali pre svega boja ? ? ? 
Unapred hvala

Unapred hvala
Re: ''Poigravanje sa squier bullet stratom''
Jeftinije je da kupis istu gitaru u boji koja ti se svidja.

http://www.youtube.com/watch?v=8tLM1Pww_3Y
kupi ovo...jeftinije od squiera a trebalo bi  da  bolji od bulleta...a i  žut je! 

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/780 ... T-200-YBD/

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/780 ... T-200-YBD/
Daj bre nemojte da ga zezate, koj ce mu qrac jos jedno veslo?    

e jel moze za mene da snimis kako udaras gitaru o pod i onda je zapalis ko hendrix

I? Ti... pomazes? O .oognjen93 wrote:Daj bre nemojte da ga zezate, koj ce mu qrac jos jedno veslo?
veslo???hm...gitara je sigurno bolja od tog bulleta, a i ima je u žutoj boji...sto nas drugar i želi! proda bulleta doda jos par hiljada i kupi bolju gitaru u boji koja mu se dopada...ognjen93 wrote:Daj bre nemojte da ga zezate, koj ce mu qrac jos jedno veslo?
[youtube]kJ6Q0bOrzqM&feature=related[/youtube]
a je si li razmišljao da to raskupusaš ubaciš polovnu ali dobru elektroniku ( to može da se nađe po oglasima).

ne isplati se...polovna ali dobra elektronika košta koliko i taj bullet(ako mislis komplet struja sa magnetima?)!Tamnavac wrote:a je si li razmišljao da to raskupusaš ubaciš polovnu ali dobru elektroniku ( to može da se nađe po oglasima).
Lazo, brate, ja ti savetujem da sve te pare koji si naumio da das na farbanje bullet-a, kupovinu Epiphona, kupovinu Jacksona, kupovinu procesora, pravljenje Les Paul-a, i tako dalje, skupis na jednu gomilu i kupis jednu gitaru, al' da ti valja... I da onda sednes(ili stanes), i da sviras... Pozdrav!  

Tenji wrote:Lazo, brate, ja ti savetujem da sve te pare koji si naumio da das na farbanje bullet-a, kupovinu Epiphona, kupovinu Jacksona, kupovinu procesora, pravljenje Les Paul-a, i tako dalje, skupis na jednu gomilu i kupis jednu gitaru, al' da ti valja... I da onda sednes(ili stanes), i da sviras... Pozdrav!
HAHAHAHAHAHAHAHATenji wrote:Lazo, brate, ja ti savetujem da sve te pare koji si naumio da das na farbanje bullet-a, kupovinu Epiphona, kupovinu Jacksona, kupovinu procesora, pravljenje Les Paul-a, i tako dalje, skupis na jednu gomilu i kupis jednu gitaru, al' da ti valja... I da onda sednes(ili stanes), i da sviras... Pozdrav!
Sviram ja i to punoooooo...
A treba uskoro da stignu neke pare, pa razmatram sve moguce opcije, da ne bi pogresio u kupovini i kajao se...
Samo ti sviraj, pa kad krenes da zaradjujes dobro od svirki, i postanes popularan,  kupi Fendera. Mislim da je to prava prica svih pravih muzicara

- rockozaurus

"Eh, da imam Fendera, vidio bi svirke"...