Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
nije novi flanger, to je legendarni ADA flanger, najbolji ikada. mozda je ovaj novi reissue, al taj flanger je neprevazidjen.Wild Child wrote:dja mi se ova fora sa expressionom,al ne mogu da skontam da opet ima novi flanger.pa jebote juce su mu napravili AF-2
Mator je klip, to je stari ADA. Na AF je ubacio dodatan switch da ne mora da koristi 3rd hand ili vrti pot dok svira.
- Wild Child
aha,eto gde je moja greska onda...nisam prvo odgledao ovaj klip,a bio sam ubedjen da sam gledao sve od gilberta : D
- rock action
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/640 ... tocaster-/

jel su napravili i onaj switch da ima poziciju neck+bridge?

jel su napravili i onaj switch da ima poziciju neck+bridge?
Naravno da jesu.
Ako nije po kratkoj tremolo rucici, onda je valjda po tome najpoznatija gitara.

- rock action
onda sam corav
jel u sklopu ovog inace standardnog strat switcha?
hocu reci, pretpostavljam da je singl opcija srednjeg magneta izbacena

- Haralampije
rock action wrote:onda sam coravjel u sklopu ovog inace standardnog strat switcha?
Mini prekidac je izmedju volume i tone potenciometra,uglavljen je s unutrasnje strana,tj ispod pikgarda,tak da viri samo glava prekidaca

Nije izbacena singl opcija srednjeg magneta
- rock action
ne seri da kralj cacka ima fender starcastera!? eto, ima nade da se nadje kod nas. mada, ja ga necu traziti jer mi ne treba. ako bih ikad uzimao sta polushuplje, to bi bio telac thinline... isti magneti. mada nisam u fazonu 16miliona gitara.
- mislim_stvarno
od danas:

do sutra

Usao sam danas u mitros i nisam imao srca da dam 190e za rp355. Pola sata sam se setkao po radnji i razmisljao da li da pljunem kes ili ne... Na kraju, otisao kuci i otvorio oglase...

do sutra

Usao sam danas u mitros i nisam imao srca da dam 190e za rp355. Pola sata sam se setkao po radnji i razmisljao da li da pljunem kes ili ne... Na kraju, otisao kuci i otvorio oglase...

http://www.kupujemprodajem.com/Digitech ... r_id=44277mislim_stvarno wrote:od danas:
do sutra
ovaj rp500 je do jaja moze da radi i kao pedalboard i kao ono sa presetima,no,mislim da je ga je davao za 200e pozovi pitaj!!
- mislim_stvarno
Znam, ali ovaj rp350 je prakticno duplo manje para.
Kvalitet tona je isti, mane jesu sto ovaj ne moze da radi kao pedalboard i luper sto mogu i 355 i 500, al' jbg, vise mi koristi 100e nego te opcije 
Btw znam da si uzeo gitaru, pa mozda se sad iznerviras, ali u maricu stoji schecter omen7 za 28k.

Btw znam da si uzeo gitaru, pa mozda se sad iznerviras, ali u maricu stoji schecter omen7 za 28k.

- Wild Child
zasto procesor?
- mislim_stvarno
Zasto? Prakticni razlozi.
Zato sto mi je jeftinije. Zato sto mi je lakse da ga vucem kad idem na probu da drndam punk. Zato sto ima mnogo opcija koje mi koriste. Za ono sto ja po malo koristim, wah, whammy, driveovi, deley, reverb... mi treba bar 300-400e, a ovo cu da uzmem za 100ak (jedva da mogu wah da kupim za te pare). Plus sto ne mogu sebi da opravdam da trosim tolike pare na pedale, kad nit' ja to dovoljno dobro sviram, nit' imam neki zajeban bend gde se cuje da li koristim analogni ili digitalni deley, lampu, trandzu ili procesor, nit' zaradjujem kako treba, nego kao student krpim... i tome slicno.
Da, cujem kad tranzistorski drive zvuci bolje od digitalnog (na starom procesoru), i cesce ga koristim, narocito kad kuci vezbam, ali ja jos uvek ne mogu da nateram sebe da pravim neki bar malo ozbiljniji pedalbord...
Napravim po neku zanimljivu pedalu i super sve... 

Da, cujem kad tranzistorski drive zvuci bolje od digitalnog (na starom procesoru), i cesce ga koristim, narocito kad kuci vezbam, ali ja jos uvek ne mogu da nateram sebe da pravim neki bar malo ozbiljniji pedalbord...