Šta mislite o ovoj Maršalovoj seriji? Jel imao neko priliku da proba?
Planiram u bliskoj budućnosti da kupujem ozbiljno pojačalo, pa sam počeo da se raspitujem.
Sviram rock nešto tipa Guns n Roses. U planu su mi manje svirke i veće svirke na otvorenom (dakle treba mi nešto jako)
E sad pošto nemam neka velika iskustva sa pojačalima, u dilemi sam. Da li da uzimam nešto kao Marshall MA100C (combo) ili Marshall MA100H (glava) + 4 x 12" Speaker Cabinet
Ili ako imate neke druge predloge...
Hvala unapred
Marshall MA serija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Marshall MA serija
Ako izuzmemo finansijski aspekt kupovine moj predlog bi ti bio Head (100w) + 4x12 Box ili Head (50w) + 2x12 Box.
Head uvek mozes da nosis sa sobom i na taj nacin olaksas sebi formiranje zvuka na koncertu.
Head uvek mozes da nosis sa sobom i na taj nacin olaksas sebi formiranje zvuka na koncertu.
- alexandar88
Što se finansijskog aspekta tiče, tu sam fleksibilan (skupi se par stotina evra
), samo ne bi prelazio 1000€.
A ni transport mi nije veliki problem.

A ni transport mi nije veliki problem.
- alexandar88
zar niko ne može da mi pomogne?
glava + kabinet ili combo?
glava + kabinet ili combo?
Ako ima većih i glasnijih svirki (taj ako glavna orijentacija nije mekša muzika po malim klubićima), onda definitivno glava + kutija. Što se mene i mog ukusa tiče, glava i kutija u svakom slučaju 

- alexandar88
e hvala ti nebojsa.
a jel ima neko neki predlog, koje pojačalo da uzmem? Ili je ovaj Marchall MA za te pare naj?
a jel ima neko neki predlog, koje pojačalo da uzmem? Ili je ovaj Marchall MA za te pare naj?
- nikolic025
Buraz,do 1000E mozes da biras,Fender,Marshall,Blackstar,Laney,Randall,Vox,Bugera,Peavey...Ne ko zna kakve modele,ali sasvim solidne,cak i do 500E...
Imas Valveking,Classic 30/50(to je preko 500E),ima neki Blackstar u mitrosu 40W,full lampas za 42-43000 din...a izuva....
Odi u mitros ili sky ili artist i biraj...
Imas Valveking,Classic 30/50(to je preko 500E),ima neki Blackstar u mitrosu 40W,full lampas za 42-43000 din...a izuva....
Odi u mitros ili sky ili artist i biraj...