Malmsteen - kreten ili...

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Nyarlathotep
MF veteran

Re: Malmsteen -kreten ili.........

Post by Nyarlathotep » 15 Jan 2008, 06:34

ne da sam Malmsteena slusao temeljno i studiozno (kao klinac godinama skidao silna njegova sranja), vec bi za mene bilo bolje da sam ga mnogo povrsnije slusao. ko je i sta izmislio je u ovom kontekstu nebitno. bitno je da se masni glavonja zaglavio u viski/koks tripu pre nekih 20 godina, i od tada se sve vise blamira.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 15 Jan 2008, 21:08

To si u pravu,ako se na ovoj temi o tome prica,onda se slazem sa vama,ali ako se prica o uticaju itd. onda ga ja ipak postujem...

mr.flash

Post by mr.flash » 15 Jan 2008, 23:35

bitno je da se masni glavonja zaglavio u viski/koks tripu pre nekih 20 godina, i od tada se sve vise blamira.
Potpisujem. :D
Yngwie je svirao u Alcatrazu dobro, ali je dokazao da je gitarista koga treba da stavis u funkciju u bendu, jer ocigledno nema umetncki dojam kao npr. kolega iz Alcatraza Steve Vai. Sto se tice njegovog solo sviranja ono pocinje i zavsava se kod Alchemy i Raising Force albuma. Negde krajem 80ih je imao finu sviracku postavu, posle je upao u Hendrix tripove i cepao neki blues shred, pa ga zena ostavila i uzela mu pare, a on izdao Attack i posle od G3 nista nisam cuo o njemu.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 16 Jan 2008, 17:13

Pa nije bas isao u blues shred,mada se meni vise dopadaju te blues shred pesme sa novih albuma nego ove ostale,tacnije ostale mi se ne dopadaju,a blues shred su ok:)

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 16 Feb 2008, 21:17

Da Malmsteen je kreten....nema ili..... :)

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 16 Feb 2008, 21:52

Kao shto rece otoich jedan moj drug... MalmsVinj... :D

davidgilmour

Post by davidgilmour » 05 May 2008, 00:45

Moze neko da mi objasni sto svi komentarisu njegovo ponasanje? Kako se on to ponasa? (nije ovo ironija, stvarno ne znam)

inace, muzika mi se ne svidja njegova ....

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 05 May 2008, 01:05

ponasa se naprzeno i drsko sa primesama primadonalnog drzanja, uzmi bilo kakav klip njegov de nesto serenda ili intervju neki, videces komplekse kako lete na sve strane posle dvadeset sekundi, ne moze da izdrzi ni toliko, ko da je u pubertetu. realno je odlican gitarista, ali ni slucajno nema elemenata da bi se toliko lozio.

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 05 May 2008, 01:09

dejankuki wrote:..... izgleda da je prepotentan, ego-manijak, i veoma drzak.
plus umisljeni bog.. najblaze receno

davidgilmour

Post by davidgilmour » 05 May 2008, 02:26

sad cu bas da vidim....

Critical
PedoBear

Post by Critical » 05 May 2008, 02:28

Bio je jedan video na YT koji sad ne mogu da nadjem,naime pravljena je parodija na Malmsteena u onom videu Arpeggios from hell :D

Citat (ovako nekako ide ,kuznuces poentu): "okay litlle kids i AM your God ,you see gods cock is this big --------- and mine is this big ---------------------------so I AM YOUR GOD! :D :D :D

davidgilmour

Post by davidgilmour » 05 May 2008, 02:34

kreten, gleda svoje albume po tehnici, zao mi sto svira stratokastera :)

Critical
PedoBear

Post by Critical » 05 May 2008, 02:38

pa ustanovili smo da je kreten,sta ces ,lep ,dugu valovitu kosu, stalno svira harmonski mol (uglavnom A) al sta ces kad je kreten,hahahhahahahhahahahah

E da ,pa stratokaster zbog Ritchija svira pa mu je oprosteno :D

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 05 May 2008, 10:25

Richia?Ja sam 98% siguran da je to zbog Hendixa!Lik je bas Hendriks wanna-be...ne bas direktno,ali vidi se to...

A,mislim da je situaciju Dejankuki sasvim lepo objasnio.Svaka cast... :bow: veoma realno i tacno misljenje o njemu imas...

Sto ce reci,jeste slepac,ali ipak je nesto uradio.A pod nesto podrazumevam prvi album.To je jedan od prekretnih albuma u muzici,ipak time je pokrenuta "virtuoznost" kod gitarista.E sad,jeste,svi smo svedoci cistog preseravanja sa tom virtuoznoscu,ali moras biti lud da mislis da je zbog toga treba izbaciti iz muizike.Ipak ima i pravih gitarista koji itekako umeju tu svoju tehniku i brzinu iskoriste na pravi nacin.A to je ipak u 2008 neophodna stvar.Da li stvarno vise ima smisla svirati presme od 3 akorda danas?Naravno da ne...

E da,mislim da bi svi trebali da poslusaju njegov prvi album,bez obzira koliko ga mrze(ako sam se ja naterao i vi cete... :mrgreen: ),ali sem toga,nista vise nije vredno paznje...NISTA!!!Samo vrtenje jednog te istog u krug...Da je nastavio tempom koji je postavio na prvom albumu,sa inovacijama i originalnoscu bio bi jedan od najboljih na svetu,posto je imao talenta.Ali nije!Nikakav pomak nije napravio.Michael Romeo je mozda manje inovativan ali upravo zbog toga sto ume da kaze: "Vreme je da promenimo nesto u nasoj muzici,this is getting old..." je po meni,bolji gitarista/muzicar od Yngwie Mozart-Bach-Vivaldi Malmsteena... :lol:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 05 May 2008, 11:36

Nadam se da mislis o prvom mom postu u ovoj temi.... ovaj prdhodni je samo citat tog prvog i odgovor na pitanje "zasto je svinjce"...

Post Reply