Kad dolazi u Notu, su rekli?
Gibson najavio revoluciju za cetvrtak 28.10.2010.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gibson najavio revoluciju za cetvrtak 28.10.2010.
Kapiram da bi ovde top wrapping bolje seo 
Toliko je ruzna da boli...
za Gibson.
- mislim_stvarno
MUzzY wrote:Toliko je ruzna da boli...
za Gibson.
hmmmm? Mega turbo mini giga analogno digitalno dugme?sl0e wrote:-A turbo-charged Pure-Analog™ Digital Signal Processing (DSP) engine
Gde nece biti sranje kad je cika Gile umro, te preuzimaju kontrolu nad shape-ovima dzitrica... Zalosno... 
1. Primer, kako nešto ružnjikavo može da bude kool:

2. Primer, kako nešto što liči na to ružnjikavo može da bude unkool, 106%:

Ovaj gornji rog je izraslina koje treba da se stidi svako ko je prošao pored škole za dizajn. A i sama prezentacija je vrh, verovatno ih je koštala 2 kesice grisina i kikirikija. Bar da su Kim Kardašijan zvali umesto ove spore senilne spodobe, da gledamo sise i ljubu, al' ona će traži pare...

2. Primer, kako nešto što liči na to ružnjikavo može da bude unkool, 106%:

Ovaj gornji rog je izraslina koje treba da se stidi svako ko je prošao pored škole za dizajn. A i sama prezentacija je vrh, verovatno ih je koštala 2 kesice grisina i kikirikija. Bar da su Kim Kardašijan zvali umesto ove spore senilne spodobe, da gledamo sise i ljubu, al' ona će traži pare...
U neko poslednje vreme, koliko sam gledao desavanja na Gibson sajtu, uglavnom izbacuju neke custom/signature/ modele od po 4-5-6xxx$. Kontam da bi im bilo bolje da se fokusiraju na donji deo trzista, i da ponude instrument koji bi vise ljudi moglo da priusti. Jedini takav primer je bio skori 50's tribute LP koji su izbacili:

ali mnogi pominju da je proizvodnja vec obustavljena (100% ce se vratiti sa vecom cenom). Inace, ovaj LP je na thomannu 777 grosa, def. za razmatranje. Da ne pominjem sto je P90

ali mnogi pominju da je proizvodnja vec obustavljena (100% ce se vratiti sa vecom cenom). Inace, ovaj LP je na thomannu 777 grosa, def. za razmatranje. Da ne pominjem sto je P90
kao dizajneru, stvarno mi nije jasno, šta je gibsonu to trebalo? od onog svog, po čemu su poznati - znači: minimalizam i ukusan design - do ovog nazovimo ga kako ko želi "čuda".
gitara nema nikakav karakter, ni dušu. izgleda mi kao da su u kompjuter bacili nacrte od nekoliko bivših gibsona, pa onda sve dobro u fotošopu izdeformirali.
jednom rečenicom: jednim potezom uspeli su uništiti ono, što su se svi stari vlasnici kroz više od 100 godina trudili da stvore. da, to se stvarno može zvati- revolucija!
gitara nema nikakav karakter, ni dušu. izgleda mi kao da su u kompjuter bacili nacrte od nekoliko bivših gibsona, pa onda sve dobro u fotošopu izdeformirali.
jednom rečenicom: jednim potezom uspeli su uništiti ono, što su se svi stari vlasnici kroz više od 100 godina trudili da stvore. da, to se stvarno može zvati- revolucija!
- Haralampije
Ne znate vi Henrija.Gibson ce uskoro postati jos skuplji,a modeli "revolucionarni" i gluplji.
Jebe se njima da prave nesto sto ce biti priustivo za vecinu,to nije cool,pucaju na visoku klasu.
Leg'o bi mi ovaj fajrbrdIKS,sad na zimu,moj batler da ima cime da zgrce sneg,narucio sam 2 komada.
Jebe se njima da prave nesto sto ce biti priustivo za vecinu,to nije cool,pucaju na visoku klasu.
Leg'o bi mi ovaj fajrbrdIKS,sad na zimu,moj batler da ima cime da zgrce sneg,narucio sam 2 komada.
- LifelessDead
ala su je nakitili kao jelku, gitara je ciganska za medalju, ne mogu da uocim ni jedan detalj na njoj da mi se svidja, jos kad uzmes u obzir cenu 
Evo sta taj baja iz Gibsona inace misli o tradicionalnim gitarama:

Dakle, tokom predstavljanja ove revolucionarne gitare, slomio je SG.

Dakle, tokom predstavljanja ove revolucionarne gitare, slomio je SG.
Ovo je baš onako Majkrosoft stajl potez, uz podjednaku propratnu pompu.
pa SG i jes' gitara za lomljenje... ovo što su izbacili je svemirski brod...
gitare treba da budu jednostavne, jer je sviranje komplikovano
gitare treba da budu jednostavne, jer je sviranje komplikovano
- LifelessDead
ali atmosfera na ovoj prezentaciji je vrh, gore nego na sahrani, gde nadjose samo ovog mumlavog matorca u teksas jakni, bolju prezentaciju imaju oni prodavci krompira na pijaci 
Blah... Unistili su pojam gitare...sl0e wrote:
Features
-Very light, ultra comfortable and fast playing physical guitar
-A turbo-charged Pure-Analog™ Digital Signal Processing (DSP) engine with Goldtone FX™Controlled by intuitive new guitar controls and wireless pedal controllers
-A full package of Guitar Rig 4 and Gibson Ableton 8 Live software
-Low latency audio stream with bi-directional MIDI-like control stream
-SD memory card slot for recording/playback
-Applications environment and store for 3rd party developers
A i dizajn je
- Haralampije
To ti je vladar,ruka bozja i gospodar king of kings,lord of lords,the conquering lion of judah,allmighty rabin Henry Juszkiewicz aka Dark GibsonLifelessDead wrote:ali atmosfera na ovoj prezentaciji je vrh, gore nego na sahrani, gde nadjose samo ovog mumlavog matorca u teksas jakni, bolju prezentaciju imaju oni prodavci krompira na pijaci