Upgrade ili kupovina nove gitare

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

leksi

Re: Upgrade ili kupovina nove gitare

Post by leksi » 29 Oct 2010, 14:21

Ovako. Konkretno primerak koji sam stavio na bridge je neck varijanta pickupa, koja kada se stavi na bridge(moze po fabrickoj specifikaciji, a i u praksi), daje za 25 posto slabiji output sto meni potpuno odgovara tako da nije sto se kaze u punoj snazi kao kada bi bio na neck poziciji. na necku mi je ostao stari magnet fabricki koji su, ispostavilo se blagi uzas tako da se lepo i slazu donekle. Gitara je do stavljanja novog magneta imala potpuno mutan zvuk koji nije bilo moguce korigovati, ali sada je potpuno druga prica, preporodila se i zvuk je odlican.

Mrav

Re: Upgrade ili kupovina nove gitare

Post by Mrav » 03 Nov 2010, 21:23

leksi wrote:Ovako. Konkretno primerak koji sam stavio na bridge je neck varijanta pickupa, koja kada se stavi na bridge(moze po fabrickoj specifikaciji, a i u praksi), daje za 25 posto slabiji output sto meni potpuno odgovara tako da nije sto se kaze u punoj snazi kao kada bi bio na neck poziciji. na necku mi je ostao stari magnet fabricki koji su, ispostavilo se blagi uzas tako da se lepo i slazu donekle. Gitara je do stavljanja novog magneta imala potpuno mutan zvuk koji nije bilo moguce korigovati, ali sada je potpuno druga prica, preporodila se i zvuk je odlican.
:ziveli: :ziveli:

Ajd uzdravlje, pa da promenis i drugi magner ^^

Post Reply