Gibson najavio revoluciju za cetvrtak 28.10.2010.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Gibson najavio revoluciju za cetvrtak 28.10.2010.
I meni je smesno to sto pricas. Ovo je najruznija gitara jos od cockcastera.
- tyler durden
- MF veteran
pa skonto sam sta fali fajrbrdu iks

nemanjavelimirovic wrote:Hehehehehe, procesor sa gitarom za samo 5570 dolara, Good deal.... NOT
Zvuci jako digitalno, neki od zvukova i nisu toliko loshi iskreno...shvatam skroz shta su pokusali...da imash i gibsona i fendera (razne modele) i sve moguce efekte i loopere i shtimove i kombinacije izmedju pomenutih...Mislim All In One trip, ali iskreno, vec me polako plashi to shto rade...gubi se smisao i lepota jednostavnosti gitare kao instrumenta...Gibsone, jos jedan veliki FAIL...jbg.

Dok sam gledao ovaj video nesto sam provalio... Cak i ovako dobrom gitaristi treba vremena da upali efekte na ta dugmad (ili kako se vec zovuThunder Road wrote:

Gitara ne vredi 5570$, i nece proci dobro, jer je veoma teska za sviranje (ma sta oni pricali), a i skupa je...
MOJA PREPORUKA ZA OVE PARE:
1980 Gibson Les Paul Firebrand Deluxe Mahogany
i jos brdo pedala i jos vam ostane para... Pa ko je lud da kupi ovaj revolucionarni model, kad moze sve ovo za manje pare...
a mislio sam da je đipson ozbiljnija firma! ovo je glupo za medalju! 

Gibson je prestao da bude ozbiljna firma jos 1986. godine kad su promenili vlasnika.xspaceman wrote:a mislio sam da je đipson ozbiljnija firma! ovo je glupo za medalju!
- Thunder Road
Meni ovo lici na igracku za decu bogatasa. Nadam se da ce doziveti neslavan kraj.
Revolucija? Zar Line 6 vec nije napravio nesto slicno pre nekoliko godina?
Revolucija? Zar Line 6 vec nije napravio nesto slicno pre nekoliko godina?
- johnny_b_good
+1faks wrote:5500 dolara !!! m'rš u p... materinu
Samo cu reci hahahahahhahahaha.
Jbt al me nervira ovolika kolicina hejta na forumu ! Niko nije ni video ovu gitaru uzivo,a kamoli isprobao,ali zato se slozno pljuje po istoj ! Vreme ce pokazati vredi li ovo ili ne,a ne kaze nas narod dzabe : "Ne kudi konja koga nisi jahao" !
al matori kako da valja kad je ružna? jesi video koliko je ružna? ja ružniju gitaru u životu nisam videoness wrote:Jbt al me nervira ovolika kolicina hejta na forumu ! Niko nije ni video ovu gitaru uzivo,a kamoli isprobao,ali zato se slozno pljuje po istoj ! Vreme ce pokazati vredi li ovo ili ne,a ne kaze nas narod dzabe : "Ne kudi konja koga nisi jahao" !

Pa sto puta smo rekli da o ukusima ne vredi raspravljati ! Meni je npr. fender jaguar ruzna gitara pa sta ?Duane wrote: al matori kako da valja kad je ružna? jesi video koliko je ružna? ja ružniju gitaru u životu nisam video
- Haralampije
A jel ti stvarno mislis da je samo na ovom forumu bacen hejt?ness wrote:Jbt al me nervira ovolika kolicina hejta na forumu ! Niko nije ni video ovu gitaru uzivo,a kamoli isprobao,ali zato se slozno pljuje po istoj ! Vreme ce pokazati vredi li ovo ili ne,a ne kaze nas narod dzabe : "Ne kudi konja koga nisi jahao" !
Na harmony central forumu imas vec preko 20 tema vezanih za ovu "revoluciju",skokni na my Les Paul forum,i tamo su odusevljeni,pogledaj na gibsonovom sajtu kako su lepi komentari a i na Les paul forumu vlada histerija.....nije valjda da smo to samo mi Srbi otvarali teme i komentarisali.

Videla zaba da se konj potkiva pa i ona dig'la nogu
.