Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Polako druze,nikoga nisam blatio,niti sam rekaoda on namerno uvaljuje fake gitaru,niti da je ona 100% fake,nego po nekoliko sitnica je sumnjiva,video si I sam,moras priznati...Nemoj odmah o vredjanju I blacenju,uzeo sam ga u usta samo kad sam rekao da mi je nudio zamenu I da sam ga posle krace pretrage odbio,bez viska reci,samo sam rekao da mi ne odgovara.
Ilija,kad se budemo opet sreli,ispricacu ti svoje argumente,pa mislim da ce ti biti prilicno jasno u vezi tih "dezinformacija",jer je sve prilicno jasno jos na pocetku...
Ilija,kad se budemo opet sreli,ispricacu ti svoje argumente,pa mislim da ce ti biti prilicno jasno u vezi tih "dezinformacija",jer je sve prilicno jasno jos na pocetku...
- LifelessDead
http://www.kupujemprodajem.com/M-Les-Pa ... ter_id=104
Pitam se koja li je prava svrha ovih oglasa, da se neko primi i kaze "tebra nudim milion u keshu"? a da, ne prodaje se za novac
Btw. jel neko provalio na pozadini kao da je na telu bio srafljen vrat pa se vidi otisak 

-
work in progress....
Prava svrha ne postoji, lik je malo ...LifelessDead wrote:http://www.kupujemprodajem.com/M-Les-Pa ... ter_id=104Pitam se koja li je prava svrha ovih oglasa, da se neko primi i kaze "tebra nudim milion u keshu"? a da, ne prodaje se za novac
Btw. jel neko provalio na pozadini kao da je na telu bio srafljen vrat pa se vidi otisak
Sve su to bre prevaranti.
imput (sakriven u 'špilji' i sa pravcem 'na gore')
Jaaaaaoooooooooooo !!!!!!!
Jaaaaaoooooooooooo !!!!!!!
Hehe, sad si me podsetiJo na jednu kopiju Marsala, bas sa ovakvim natpisom kraj ulaza, koju davno videh...imput...

- tyler durden
- MF veteran
Joey Sartiani wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... er_id=4373
E kad nisamo umro od smeha!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Spreman je za akciju. Sviran i voljen. Masku sam sam budzio za hambaker, ali ako neko hocje Kinmana (singl na bridgu) stavicju novu masku. Tremolo bridge je blokiran a moze i da se odblokira ako si bash avanturista. "Mek" i brz vrat. Shtima se dva puta godishnje. Ima par manjih oshtecjenja, ali neko to zove karakter ili mojo. Tako da ima i toga. Ne utiche na dobar zvuk gitare.
Neka retko lepa serija iz Mexica. Donesena iz Nemacke.
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena ili ____________________ (navedi neki razlog). "
E sad moram da citiram recenicu po recenicu!
Sviran i voljen
![]()
![]()
Masku sam sam budzio za hambaker, ali ako neko hocje Kinmana (singl na bridgu) stavicju novu masku.
Od kad se ć pise kao cj hahahah neki klinci pomodarni pisu tj (jotovanje) ali cj da daje ć nisam jos video.
Tremolo bridge je blokiran a moze i da se odblokira ako si bash avanturista
HAhahah znaci ko pomalo pipne tremolo taj je avanturista, a sta li je onaj koji koristi floyd rose??? HAhahhaha
"Mek" i brz vrat.
Hahahah a ovde je tvavio navodnike na MEK da neki gitar nub ne pomisli stvarno da ima mekan i mlitav vrat hahahhaha koji lik...
Shtima se dva puta godishnje.
Hahahahh A ja se kladim u milion evra da se stima vise od 2 puta godisnje! Pa valjda menja zice vise od 2 puta godinje????
A kad se menjaju zice onda se stima gitara.......nego ajde da nahvali....."Ciganin hvali svoga konja"
Ima par manjih oshtecjenja, ali neko to zove karakter ili mojo
Ahahahha e ovo je pak izjava....Znaci ako kupite novu neizudaranu gitaru brzo je izlupajte malo cekicem jer nece imati karakter ili MOJO hahahhahaah Buhahahahah LOK
Neka retko lepa serija iz Mexica. Donesena iz Nemacke.
A na kraju ispadne da je proizvedena u bangladesu sklopljena na Taivanu a prodata u Kini....
Pa naravno da je to ta najbolja serija iz Mexika koja je bolja i od USA stratova, naravno kad je ti prodajes hahahha....."Ciganin hvali svoga konja"
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena
Po psihoanalitickoj teoriji Sigmunda Frojda upravo je rekao zasto je prodaje!
HAhahahhahahahhahahah
Cak i da sam pogresio a verujem nisam OVO JE TOOOOLIKO LOS MARKETING koji je sebi dao ovom recenicom da je to za smejanje...Cak i oni koji nisu pomislili da je neki fake ili kradena ima sad da pomisle kad je on naglasio...To je ono kao ko ce o cemu nego q rwa o postenju hahahhaha
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena ili ____________________ (navedi neki razlog).
Navedi neki razlog i prazna linija????
Buhahahahhahahahaha LOL LOL Pa ovaj covek je jeo one pecurke sto haluciniras od njih,,,,,
Mislim sta reci.....Uhvatis se za stomak i smejes se dok ne dobijes trbusnjake six pack!
VRH OGLAS! Veoma kreativan i inspirativan.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... witemnext=Cortex wrote:ja ne mogu da verujem da je juche lik za mesa twin pedalu stavio cenu od 450e.
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... ackAsBuyer
Ugradio se samo 60% , sto je dosta malo u odnosu na to kako on ume.
- Joey Sartiani
Imput ha ????sinisake wrote:Hehe, sad si me podsetiJo na jednu kopiju Marsala, bas sa ovakvim natpisom kraj ulaza, koju davno videh...imput...
hahahahhaha
EEeee vala dzabe im/mu sto je odlican majstor i uspeo da sklepa fake marshall ali dzebe to tehnicko umece kad je nepismen i nije umeo zadnju sitnicu da odradi - da napise input a ne IMPUT LO

Skoro neko nalepio ovde sliku neki baja se odrao da odradi dobar fejk Fendera stratokastera ali se zayebao na kraju i kupio nalepnicu (verovatno od onog sa KP sto prodaje za 15 e hahah) na kojoj pise Fender stratoKaster umesto stratocaster

Hahahhahahaha kako se ljudi zajebu na sitnicama......
I zamisli on pocen nekog da ubedjuje - pa slusaj kakav zvuk bre ima pogledaj kako je mek i brz vrat ma extra lezi u ruci ovo je mnoooogo dobar i skup Fender a ono na glavi pise stratoKaster hahahahahhahahahah
Pazite isto marsale kad gledate dal na kraju ima 2 L ili jedno....To su toliko dobi fejkeri da se ne moze po zvuku prepoznati dal je fejk marsal ili oridjinale ali vrlo lako se prepozna po nepismenom tvorcu koji stavi jedno L hahahahhahahahha
Ima na ebay jevtinije? Pa ti sviraj na E-bayu!!!!!

Salu na stranu, sto se tice tih mesa, a vi ih pominjete vidim vec par puta, kontam da je gornja cena, plafon 400e, a mislim da je neka realnost oko 350e (Znam lika koji je dzindzeru, na primer, prodao istu za te pare). Ne vidim sta vam tolko bode oci?
-nisam nikada imao tu pedalu, niti sam je ikada prodavao, vise se pitam sto toliko potencirate na toj prici?
+ovi sto kace sa e-baya, slobodno nek se manu toga...druga je to prica, to su aukcijske prodaje u najbogatijim zemljama Evrope... I to se, cak, ne moze uporedjivati sa USA e-bayom(to je tek bolest)...dakle kod nas ipak postoji neki malo drugaciji sistem formiranja cene - ali kljuc u tome da TRZISTE odredjuje isto...spuste svi cene kad se smore
Nego da vas priupitam nesto ovim povodom, sta bi vi uradili?:
Prodajem nekog squiera i stavim cenu 8.000dinara i javlja se lik koji kaze:
-"dao bih vam 4000 za gitaru"
-ja mu kazem da je 7000 poslednje na sta pristajem,a on mi kaze "4500 toliko da ti ponudim, posto je 9000 u Mitrosu u Novom Sadu" i sta da kazes ti takvom coveku? ...zamolio sam ga da me nekontaktira vise nikad...

Salu na stranu, sto se tice tih mesa, a vi ih pominjete vidim vec par puta, kontam da je gornja cena, plafon 400e, a mislim da je neka realnost oko 350e (Znam lika koji je dzindzeru, na primer, prodao istu za te pare). Ne vidim sta vam tolko bode oci?
-nisam nikada imao tu pedalu, niti sam je ikada prodavao, vise se pitam sto toliko potencirate na toj prici?
+ovi sto kace sa e-baya, slobodno nek se manu toga...druga je to prica, to su aukcijske prodaje u najbogatijim zemljama Evrope... I to se, cak, ne moze uporedjivati sa USA e-bayom(to je tek bolest)...dakle kod nas ipak postoji neki malo drugaciji sistem formiranja cene - ali kljuc u tome da TRZISTE odredjuje isto...spuste svi cene kad se smore

-ja mu kazem da je 7000 poslednje na sta pristajem,a on mi kaze "4500 toliko da ti ponudim, posto je 9000 u Mitrosu u Novom Sadu" i sta da kazes ti takvom coveku? ...zamolio sam ga da me nekontaktira vise nikad...
klasicni preprodavac.zavisi koj skvajer,kakvo stanje,koliko star,sve ima svoje faktore,i sve treba uracunati u realnu cenu. cuven atribut "mnogo dobro radi" moze tek da izadje na videlo kada potencijalni kupac proba gitaru,ja sam uglavnom insistirao kada sam prodavao da dodju da probaju,jer je stvarno mnogo dobro radila,isuvise dobro,ali nisam sada nekom pricao mnogo dobro radi ovo ono...oi_ilija wrote:Ima na ebay jevtinije? Pa ti sviraj na E-bayu!!!!!
Taj Squier i jeste bio 8900 u Mitrosu na snizenju.(ako pricamo o Bullet)
U principu 8000 za polovnog jeste precenjivanje ali kapiram da si stavio tu cenu da bi skinuo na 7000 sto je ok.
U principu 8000 za polovnog jeste precenjivanje ali kapiram da si stavio tu cenu da bi skinuo na 7000 sto je ok.