Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Mogut wrote:![]()
![]()
![]()
Ko gluvi telefoni
Haha kralju, pogledaj ponovo moj post, ja sam rekao isto što i ti.dimmu wrote:pa sto ako si ti tako pametan nedovedes taj paket u srbiju? nije to tako lako kao sto svi vi mislite da ustanes ujutru i da ti dodje u glavu 'e sad cu dovesti veliku cetvorku u srbiju'.veliki je to rizik i sumnjam da bi se to ikome u srbiji isplatilo..friedman wrote:Mogli, ali na žalost nijedan organizator nema IQ ispod 30 pa da ih dovede.
hahahhahah xD realno!friedman wrote:Haha kralju, pogledaj ponovo moj post, ja sam rekao isto što i ti.dimmu wrote:pa sto ako si ti tako pametan nedovedes taj paket u srbiju? nije to tako lako kao sto svi vi mislite da ustanes ujutru i da ti dodje u glavu 'e sad cu dovesti veliku cetvorku u srbiju'.veliki je to rizik i sumnjam da bi se to ikome u srbiji isplatilo..friedman wrote:Mogli, ali na žalost nijedan organizator nema IQ ispod 30 pa da ih dovede.
Pa ovo je vecinom neki old-school thrash metal... Ima malo i tog novijeg thrasha, ali najold-schoolijedimmu wrote:meni je to nista specijalno.kao i vecina novih thrash metal bendova.svi pice taj novi thrash metal fazon.
кхм грешиш дечаче, грешишdoyle777 wrote:Pa ovo je vecinom neki old-school thrash metal... Ima malo i tog novijeg thrasha, ali najold-schoolijedimmu wrote:meni je to nista specijalno.kao i vecina novih thrash metal bendova.svi pice taj novi thrash metal fazon.od svih novijih thrash metal bendova.
To je cisto moje misljenje, jer kad ih uporedis, npr, sa Machine Headom, ovo je vise od old-schoola za njih.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests