Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Wild Child
Re: Oprema Koju Nemate
sve je to super,al ja nekako imam neku drugaicju sliku o tome.jbga ti vidi sta su ti prioriteti : ]
znam rece mi drug(ali ibanez je ibanez ,gotovo)mislim_stvarno wrote:Znam, ali ovaj rp350 je prakticno duplo manje para.Kvalitet tona je isti, mane jesu sto ovaj ne moze da radi kao pedalboard i luper sto mogu i 355 i 500, al' jbg, vise mi koristi 100e nego te opcije
Btw znam da si uzeo gitaru, pa mozda se sad iznerviras, ali u maricu stoji schecter omen7 za 28k.

EDIT: ovde kod mnee ima mariceva expozitura(to sam tek skoro saznao) i do pre neki dan bili samo neke apollo gitare,no stigla 3 schecter ,jedan je neki sss strat style,druga dva omen6 i omenextreme6 ,oba su zajebano dobra,ozbiljno uradjene
- Udesno Budala
Duane wrote:
Kakvo je ovo sokoćalo?
Zar je moguće da danas, u eri digitalnih mobilnih telefona neko danas proizvodi ovako stare uredjaje?
sedi, dvaUdesno Budala wrote:Duane wrote:
Kakvo je ovo sokoćalo?
Zar je moguće da danas, u eri digitalnih mobilnih telefona neko danas proizvodi ovako stare uredjaje?
prosao je jedan pre par meseci na pakom web shopu za 50e.
ja da sam ga kupio, sredio bih ga i prodao za minimum 200e. ili bih ga dao nekom prijatelju/rodjaku da ga uvalja na eBay. a ne bih ga svirao nikad, ko ce se drkati sa tim glupostima. koristio bih neki dobar digitalni delay sa analognim dry signalom pre toga any day. vec imam jedan takav, sa companderom, uzivancija.
ja da sam ga kupio, sredio bih ga i prodao za minimum 200e. ili bih ga dao nekom prijatelju/rodjaku da ga uvalja na eBay. a ne bih ga svirao nikad, ko ce se drkati sa tim glupostima. koristio bih neki dobar digitalni delay sa analognim dry signalom pre toga any day. vec imam jedan takav, sa companderom, uzivancija.
-

najlepsa kombinacija boja za jazzmaster do sada
jel me zezaš?andrej] wrote:prosao je jedan pre par meseci na pakom web shopu za 50e.
binson za 50evra?
ovoj spravi nemože nijedna dilej pjedalina da prismrdi..
- SiskoMarcetic
Yamaha PAC1511MS Mike Stern Signature Model
mrtav ozbiljan. i na KPu su prosla 2, ne znam za koje pare, uz neki razglas. meni je muka od ovih vintage elektromehanickih gluposti. kul je delovalo dok nisam probao. ko ce bre da se jebe sa tim po svirkama, pa i ovako mi treba 15-20 minuta da se namontiram. jos to da pazim, mrs bre. treba se drzati pedala i zdravo. ako mozes nesto sam da napravis/modujes, po svom ukusu, to je to.Duane wrote:jel me zezaš?andrej] wrote:prosao je jedan pre par meseci na pakom web shopu za 50e.
binson za 50evra?
ovoj spravi nemože nijedna dilej pjedalina da prismrdi..
a ovo bih voleo da imam, samo ga ne bih nosio na svirke

izgleda nisi u toku, Max svira ovo sada

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Meni ovo do jaja...bash je zezancija dobranenadnenad wrote:
![]()
![]()

A ok mi je i sviraniye sasvim za taj fazon mjuze...
[youtube]oZGLRaBKmus&feature=related[/youtube]