drug pocetnik je uzeo gitar paket u skymusicu, ono sto je bilo pre par meseci. e pa ta aria, to je valjda 003, ja nisam svirao bolju gitaru za te pare (gitara je posebno bila oko 10-12000).
paket je bio oko 18000: gitara, vox amp, kaish, torba, stimer, kabl, stalak... stvarno je bila dobra kupovina, al najvise zbog gitare.
Aria guitars
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Aria guitars
Pitao sam za Ariu Mac 57Nostradamussen wrote:drug pocetnik je uzeo gitar paket u skymusicu, ono sto je bilo pre par meseci. e pa ta aria, to je valjda 003, ja nisam svirao bolju gitaru za te pare (gitara je posebno bila oko 10-12000).

Lik mi nudi polovnu gitaru za 300e, zanima me kakva je gitara, vase misljenje, vredi li tih para ?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I ja imam neku matoriju 003 Ariju, shvatam te potpuno shta pricas...voskiraj magnete i vozi ...nisam probao meksu gitaru za sviranje.Nostradamussen wrote:drug pocetnik je uzeo gitar paket u skymusicu, ono sto je bilo pre par meseci. e pa ta aria, to je valjda 003, ja nisam svirao bolju gitaru za te pare (gitara je posebno bila oko 10-12000).
paket je bio oko 18000: gitara, vox amp, kaish, torba, stimer, kabl, stalak... stvarno je bila dobra kupovina, al najvise zbog gitare.

Ima li ko sta da mi kaze za Ariu Mac 57