Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Jack Nape

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by Jack Nape » 11 Nov 2010, 19:11

Jel ima neko ideju koliko ovo moze da vredi? Ja sam potrazio na netu, medjutim najblize sto sam nasao je nesto sto bi moglo biti naslednik ovog pojacala neki "blue 30r", i on kosta oko 200e u thomman-u.

http://www.kupujemprodajem.com/Hughes-a ... -oglas.htm

dweezil

Post by dweezil » 11 Nov 2010, 19:51

na Vintage-u je donji tj. jedini rog dosta ostriji i za nijansu odmaknutiji od tela, na epiphoneu je kraci i kao i na Gibsonu, i headstockci na jednoj i na drugoj su sasvim razliciti

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 11 Nov 2010, 20:01

dweezil wrote:na Vintage-u je donji tj. jedini rog dosta ostriji i za nijansu odmaknutiji od tela, na epiphoneu je kraci i kao i na Gibsonu, i headstockci na jednoj i na drugoj su sasvim razliciti
ma nema veze sa vezom, ko bi uopste prepravljao epiphonea na vintage i obrnuto, cene si im priblizne, dok ih obradis jos budes u minusu....

shule

Post by shule » 11 Nov 2010, 20:14

ma da bre. vidis da na epiphone ima i binding. .

Strat08

Post by Strat08 » 11 Nov 2010, 23:01

citat sa foruma:
Lik je prevarant nevidjen. Prosao sam na slican nacin. Slusalice su radile koji sekund mnogo tise od mojih k24p a onda zatajile. Konektro se rasturio pri izvlacenju iz MP3 plejera. Na pitanje da li hoce da vrati pare dobio sam odgovor: "zao mi je sto je takav svet". Samo da napomenem da je covek i clan ovog foruma pod imenom VBRACA. Jos kad se setim da sam prosle nedelje pokusavao naci tranzistore koje je trazio za neki amp. Ovakve ljude treba proterari iz okoline.
Vbraca, nesto mi zvuci poznato :roll:

milan019

Post by milan019 » 11 Nov 2010, 23:35

Ako su nekome potrebne lampe neka se javi na P.P.Vrhunski kvalitet,NOS lampe,ruske proizvodnje.
Image

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 12 Nov 2010, 00:09

ne bih da stajem ni na ciju stranu i da pricam o necemu sto ne znam...
bane bass - audio thinker (Vbracin otac) mi uopste tako ne deluje. poznajem ga licno i imali smo izuzetno korektnu saradnju.
:ziveli:

groove

Post by groove » 12 Nov 2010, 08:47

Ja sam narucio i uplatio magicni-famozni Fresh Strings by AudioThinker :)...videcu da li to uopste funkcionise ako mi ga ikad posalje :D

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 12 Nov 2010, 13:34

fresh string je dobra stvar,isplati se. ali ja najvise volim kad stavim nove zice :)

ima na limundo bisera u pm! drugar i ja smo provalili (jos uvek nismo sigurni) da neki ljudi imaju fake profile,i da dizu cene tako..
kad budem siguran recicu, na pm. koga bude interesovalo.

Strat08

Post by Strat08 » 12 Nov 2010, 15:11

faks wrote:ne bih da stajem ni na ciju stranu i da pricam o necemu sto ne znam...
bane bass - audio thinker (Vbracin otac) mi uopste tako ne deluje. poznajem ga licno i imali smo izuzetno korektnu saradnju.
Ja nisam nikoga pljuvao, niti prozivao, već prepisao sta su ljudi napisali, i napisao da mi je Viden poznato, čini mi se da je bila afera oko neke ručno pravljene gitare, ovdje na forumu. 8)

groove wrote:Ja sam narucio i uplatio magicni-famozni Fresh Strings by AudioThinker :)...videcu da li to uopste funkcionise ako mi ga ikad posalje :D

Nikad nikom ne bih uplatio unapred, ako hoce da trgujemo, ima slanje preko pošte, tkzv "postexpress", pošalji, platiću, dobićeš lovu i priča završena. :)

groove

Post by groove » 12 Nov 2010, 15:42

^
izuzetno je komplikovan i bojazljiv lik,ako me zajebe za 400 din nek me zajebe...mislim, nije frka ako mi ne posalje, nego je sranje ako mi posalje pa to sto mi posalje qurcu ne valja a jos mi i sjebe gitaru, e onda cemo imati problem :lol:

Strat08

Post by Strat08 » 12 Nov 2010, 18:12

groove wrote:^
izuzetno je komplikovan i bojazljiv lik,ako me zajebe za 400 din nek me zajebe...mislim, nije frka ako mi ne posalje, nego je sranje ako mi posalje pa to sto mi posalje qurcu ne valja a jos mi i sjebe gitaru, e onda cemo imati problem :lol:
hahaha, e buraz u tom slučaju, ja ne bi izazivao djavola :lol: :lol: :ziveli:

groove

Post by groove » 13 Nov 2010, 15:28

Stigao freshStrings, ukratko:
Nista bolje od fast freta, samo komplikovanije i prljavije za koriscenje..efekat na kraju krajeva isti..bzvz.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 13 Nov 2010, 15:53

groove wrote:Stigao freshStrings, ukratko:
Nista bolje od fast freta, samo komplikovanije i prljavije za koriscenje..efekat na kraju krajeva isti..bzvz.
Pa dobro, kontam da je to taman to jer je cena bolja od fast freta, a opet ovde moras da se potrudish vishe...sve je to isto :D :mrgreen: :ziveli:

Locked