DJ_MY_SOUL wrote:Da li dolaze bartolini magneti uz taj ibanez? Bartolini je zakon! Moji su pasvini imaju jaci signal od aktivnih koliko su dobro napravljeni. Ako ima bartolinija ne moze da ne valja!
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
- Tiki the Boyler
- Urednik
Kakve veze ima jačina signala sa kvalitetom istog???
Da, kakve to veze ima sa kvalitetom!...a i sta je to bass u opste?!?!?? 
+1Tiki the Boyler wrote:Kakve veze ima jačina signala sa kvalitetom istog???
- DJ_MY_SOUL
Ma to forumski linc drzi te ga! Hocu da kazem da su toliko kvalitetno napravljeni da su glasniji od vecine bass-ova sa aktivnom elektronikom u mom slucaju je bio Fender Marcus Miller Jazz Bass. A i pored toga kvalitet zvuka je neverovatan. Bartolini je poznat po tome sto zvuci ujednacno. Niti su nabrijani visoki niti je bass pojacan skroz su flat.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Opet stvar ukusa.
Meni se taj Bartolini nikako ne sviđa! Sav mi je pederast i ušminkan, a nigdje konkretluka!
Meni se taj Bartolini nikako ne sviđa! Sav mi je pederast i ušminkan, a nigdje konkretluka!
- DJ_MY_SOUL
Sve je stvar ukusa. Ja sam prezadovoljan sa njima. Kada sam uzimao bass imao sam prilike da biram izmedju magneta fender jazz bassa 74-o i ovih bartolini. Stari su nekih 20-ak godina a uvek su se pre pravile kvalitetnije stvari. Slap ide vise ka srednjim nego prema visokim meni se tako svidja. Jedino sto bih ugradio je aktivna elektronika koju je ranije imao ali je iscupana i unutra stoji prostor za bateriju...
Tiki the Boyler wrote:Sav mi je pederast i ušminkan, a nigdje konkretluka!
- miroibanez
Re:
Mozes li samo reci koji je ovo bass crni na drugoj slici,ja imam jednog slicnog,nevalja nista i izgleda kao ovaj nekako nalik old-timer! xDKnightOfDoom wrote:Ibanez SRX355
Melodija - taifun
pa pise iznad slike koji je bass u pitanju
ma nema bre šta pričaš 
- miroibanez
Stalker wrote:ma nema bre šta pričaš
da da, to je taj lepotan
(mrzim te)
evo ako nekog zanima kako i zvuci ono sto sviram...
Snimano u Sound Forge 6, ulazni signal bio izuzetno tih,pa sam pojacavao,doduse laicki, u programu..zvucna kartica na laptopu toliko jadna da sam svirao napamet jer ne mogu da se cujem zbog ogromne latencije..zalepljivao to na neki drum loop,pa sve to nekako malo kasni a i ja sam zbog tih idealnih uslova
s vremena na vreme ispadao,ne cujem beat nego sam ga kao upamtio 
EQ na Stingreyu na flat,sve..malo finger malo slapping...zice stavljene u Junu mesecu
..zahebite prostu svirku, zvuk je sjajan,bar meni
http://www.box.net/shared/u5yzu309qj
Snimano u Sound Forge 6, ulazni signal bio izuzetno tih,pa sam pojacavao,doduse laicki, u programu..zvucna kartica na laptopu toliko jadna da sam svirao napamet jer ne mogu da se cujem zbog ogromne latencije..zalepljivao to na neki drum loop,pa sve to nekako malo kasni a i ja sam zbog tih idealnih uslova
EQ na Stingreyu na flat,sve..malo finger malo slapping...zice stavljene u Junu mesecu
http://www.box.net/shared/u5yzu309qj