Velika kupovina vol.3
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Velika kupovina vol.3
Treba mi fakin piejcdi da sve to spojim. aj polako cu, cekam MuZZy-ja da posalje te impulse i instrukcije. Mada, ako me secanje ne vara, ti impulsi ne rade u realnom vremenu. Moras posle celu pesmu, da ne kazem gitarske kanal(e) da provUces kroz to, onda ovaj to 'izmasira'? Dzizz, idem da ukljucim pojacalo, vece je, idem samo da blejim u lanpe u mraku. Koji ce mi svece? Btw, totalni offtopic, ali ako iskljucis sva svetla i zapalis po jednu svecu i insent, ukljucis lampasa i tiho vezes i brundas uz neku njenu omiljenu ponocnu radio-stanicu, , curice odvale na stimung. Tinjaju lanpe i svece. Mozda je malo gay, a? 

jok bre,sve to drljas najopustenije kroz monitoring,ako imas dobru kartu sa dobrim ASIO drajverima (core ako furas ejpl) uz minimalnu latenciju.meni sljaka amd sa integrusom samo tako,rijesih problem impedance,ad/da konverori nisu bas najsjaniji,ali sljakaju.sve je to za po kuci i vise nego dovoljno.
http://www.sendspace.com/file/xx80cl
Eto, nekoliko odabranih kombinacija koje ja redovno koristim.
Dersu, treba ti host tipa Cubase koji tera VST pluginove. SD za sada nema Standalone varijantu. Ove .wav fajlove koje sam okacio stavis u direktorium gde ti je instaliran SD (ima impulses folder). Posto imas UX line 6 neces imati problema sa latencijom. U Cubaseu napravis jedan audio track i u insert listi turis SD. Pre njega stavi http://www.bteaudio.com/software/TSS/TSS.html.
Revalver je mama samo nikad nisam lako dobio tako kremast lead ton kao sto mogu sa SDom. Mrtva trka.

Eto, nekoliko odabranih kombinacija koje ja redovno koristim.
Dersu, treba ti host tipa Cubase koji tera VST pluginove. SD za sada nema Standalone varijantu. Ove .wav fajlove koje sam okacio stavis u direktorium gde ti je instaliran SD (ima impulses folder). Posto imas UX line 6 neces imati problema sa latencijom. U Cubaseu napravis jedan audio track i u insert listi turis SD. Pre njega stavi http://www.bteaudio.com/software/TSS/TSS.html.
Revalver je mama samo nikad nisam lako dobio tako kremast lead ton kao sto mogu sa SDom. Mrtva trka.

pff,meni fb pojede mesu za dorucak. 

- Dersu Uzala
Nemam Cubase ali imam neka druga dva, ce probamo. Talijanac kaze dankesn. Ispeki pa reki.
umart wrote:pff,meni fb pojede mesu za dorucak.

- Dersu Uzala
verovatno misli na one FB impulse u Studio Devilu.
Nego, instalirao sam sve i smorio se. Zuji. Bzzzz. Ko i Line6. to sad mora da se cacka i steluje. Drugo, ovaj VST host imbecilni dozvoljava samo jedan insert u svakom trenutku. What a POS. Na kraju cu morati stvarno Cubase da instaliram. Jel neko radi sa Abeltono-om? Taj verovatno moze vise inserta po kanalu da odradi, a?
Nego, instalirao sam sve i smorio se. Zuji. Bzzzz. Ko i Line6. to sad mora da se cacka i steluje. Drugo, ovaj VST host imbecilni dozvoljava samo jedan insert u svakom trenutku. What a POS. Na kraju cu morati stvarno Cubase da instaliram. Jel neko radi sa Abeltono-om? Taj verovatno moze vise inserta po kanalu da odradi, a?
FB impusli su losiji zato sto su obojeni powerampom sa kojim su bili snimani (zato imas varijante sa el34 i 6l6 lampama). Ovi RedWirez su snimani sto sterilnije samo su na kraju prosi kroz API eq koji se koristi u svim boljim studijima.
Jel pisti?
Nisam koristio Albeton ali verujem da moze vise od jednog inserta. To je malo ozbiljniji sekvencer. Ja bih ipak isao na sigurnu varijantu
Jel pisti?

Nisam koristio Albeton ali verujem da moze vise od jednog inserta. To je malo ozbiljniji sekvencer. Ja bih ipak isao na sigurnu varijantu

jok,nijesu.fb nije bojen. mislim na ove pod imenima SD 4x12 Cab 01A_dc itd.bar ne napisase da su ih bojili.a meni sljakaju kao nenormalni.kombinacija 01B i 05B je
obratite paznju na LeGion-ove preampe.poprilicno su dobri.najbolja emulacija marshall-a koju cuh.takodje,nedje sam imao cinimiske neku free bogner ili engl emulaciju u dvije varijante sa sylvania i sovtek lampama,ali izgubih,ako neko zna,nek' napise kako se zvase.
edit:izvinite,lik,firma ili sta vec se zove LePou.LeGion je jedna od emulacija.

obratite paznju na LeGion-ove preampe.poprilicno su dobri.najbolja emulacija marshall-a koju cuh.takodje,nedje sam imao cinimiske neku free bogner ili engl emulaciju u dvije varijante sa sylvania i sovtek lampama,ali izgubih,ako neko zna,nek' napise kako se zvase.
edit:izvinite,lik,firma ili sta vec se zove LePou.LeGion je jedna od emulacija.
Daj da cujemo 
Probaj messa v30 royer i SM57 kombinovano.

Probaj messa v30 royer i SM57 kombinovano.
isprobano sve tj. kombinacije onog sto mene zanima (57mica i ribboni u raznoraznim kombinacijama) a ostalo cu jos da cackam.
a sta da ti dam?LePou plagine?i da,taj engl o kom pricah je tse x30,lik tvrdi da ga je radio po Engl E530 preampu,moj savjet je da ne stavljate nista ispred njega.nikakvi drajvovi,tajteri,sve je to vec napucano do bola.

a sta da ti dam?LePou plagine?i da,taj engl o kom pricah je tse x30,lik tvrdi da ga je radio po Engl E530 preampu,moj savjet je da ne stavljate nista ispred njega.nikakvi drajvovi,tajteri,sve je to vec napucano do bola.
Mislio sam na snimke koje si radio. Probao sam LePou pluginove i sjajni su ali mi SD malo bolje zvuci.
aj ovih dana treba da napucavam neke pilote,pa da ti fino posaljem krsteno snimljeno,ne ove drkavine od demoa.to bi trebalo da bude u ova dva dana.
Kupio si Mjesu?