Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Zasto Mitros kada je Sky Music Marshall-ov distributer?
http://www.skymusic.rs/pretraga/search. ... +Signature
http://www.skymusic.rs/pretraga/search. ... +Signature
al ima i u mitrosu taj kerry king, mislim da sam vidjao... al opet, zašto bi neko uzimao to? čak i za trešinu postoje bolja/jeftinija pojačala
Mozda zato sto mu se svidja JCM800 KK...Duane wrote:al ima i u mitrosu taj kerry king, mislim da sam vidjao... al opet, zašto bi neko uzimao to? čak i za trešinu postoje bolja/jeftinija pojačala
I ja bih jcm 800, al' bez onog KK na kraju, i da je stariji malo. 

Dobar je KK. Jos ako volis KT88 ...
ovako,ne samo sto je jeftiniji u mitrosu (po sajtu) nekih stotinak e,vec sa mitrosom imam i posebne pogodnosti i duzu i korektnu saradnju.koliko citam,2203kk je regularni 2203 sa tim bonusom koji je svicabilan,pa i ako mi se ne svidi,gasim i cao.jos kt88 lanpe,jaoj.
da,bas me mame kt88,to je u osnovi i najveci razlog sto bas ganjam 2203kk.ali bi idealno bilo da ga imaju u bg-u,da se proba sa mojom dzitrom i pedalama,nesto mi ideja kupovine na slijepo od hiljadu i kuasur e i ne mirise.
da,bas me mame kt88,to je u osnovi i najveci razlog sto bas ganjam 2203kk.ali bi idealno bilo da ga imaju u bg-u,da se proba sa mojom dzitrom i pedalama,nesto mi ideja kupovine na slijepo od hiljadu i kuasur e i ne mirise.
Nikad u zivotu nemoj davati tolike pare na slepo. Ne kontam sta je problem da poneses gitaru i taj neki od/boost koji planiras da koristis pa probaj. Meni se ton koji dobijes sa tim "bonusom"
ne dopada uopste. Previse je scoopovan.

Krs. Dime je svirao Randall Warhead. To je THE tranzistorac
- Wild Child
zapravo svirao je i Krank glave
Ja imam Randall Rg100 g3,i za Trash se rodilo...Pojacalo vrh ! 
Znaci,ots'o sam u radnju,prvo probao onaj sa glavom i kutijom Randall Kirk Hammett signature,ton je jadan naspram ovog...

Znaci,ots'o sam u radnju,prvo probao onaj sa glavom i kutijom Randall Kirk Hammett signature,ton je jadan naspram ovog...
tranzistorac koji je skuplji od mnogih lampasa! xDtheTrooper wrote:Krs. Dime je svirao Randall Warhead. To je THE tranzistorac
Kranka je svirao pred smrt, posle Pantere. Tj, ono sto znamo kao panterin zvuk (cfh, vulgar, far beyond) je snimljeno na warheadu
Ajd' ako hoces da odemo u znaskojuradnju da probamo slight return (da sam napisao samo 69 bilo bi cudno
), pa ako valja da mozda zemam
Dobise primerak, kosta 18k.